VERANDABOUW MASTER BVBA

Contactgegevens VERANDABOUW MASTER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERANDABOUW MASTER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERANDABOUW MASTER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Acht Meistraat 21; 3018; Leuven (Wijgmaal), België

Telefoon (phone): 016 44 58 91; 0495 53 45 66 (+32-016 44 58 91; 0495 53 45 66) 016 44 58 91; 0495 53 45 66 (+32-016 44 58 91; 0495 53 45 66)

Fax (fax): 016 44 37 25; 016 44 58 91 (+32-016 44 37 25; 016 44 58 91) 016 44 37 25; 016 44 58 91 (+32-016 44 37 25; 016 44 58 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERANDABOUW MASTER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERANDABOUW MASTER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERANDABOUW MASTER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERANDABOUW MASTER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERANDABOUW MASTER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERANDABOUW MASTER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERANDABOUW MASTER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERANDABOUW MASTER BVBA
Products information VERANDABOUW MASTER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04328857421
Ondernemingsnummer: 2984954833
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Verandas

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERANDABOUW MASTER BVBA
(Get full report from official database of BE for VERANDABOUW MASTER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERANDABOUW MASTER BVBA
Addition kinds of activities for VERANDABOUW MASTER BVBA

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
203299. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)
34110101. Bier blikjes, metaal | Beer cans, metal
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
79330000. Bowling centra | Bowling centers
79990300. Binnenhofclubs | Indoor court clubs

Werken bij VERANDABOUW MASTER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERANDABOUW MASTER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERANDABOUW MASTER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERANDABOUW MASTER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Brainbridge - ICT-Architect (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Het hoofddoel van deze opdracht is het ontwerpen en documenteren van de detail applicatie architectuur voor onze digitale consumer channels Web en app. Je begeleidt keuzes in architectuur en technische platformen in overleg met de enterprise Architect. De klant wenst zijn digitale capabilities uitbreiden in volgende areas: uitbouwen van een selfcare portaal en verbeteringen in online care channels uitbouwen van mobile friendly eCare portalen en seamless payments solutions opbouwen en exploiteren van de customer intelligence in customer experiences (consuming intel, ingestion van data) Verbeteringen in uptime en robustheid van de channels Ontkoppelingen van front end en CMS en backend en meer evolueren naar MicroServices,headless CMS, API mgmt Reuse van code en ervaringen tussen Web en app development React; React-native Exposen van services zoals tickets en service via open data ecosysteem , NetEx, GTFS Industrialiseren van mass personalization Responsibilities Je opdracht bestaat erin om mee te bepalen welke technische capabilities we hiervoor moeten opbouwen en de uitrol hiervan te begeleiden/uit te voeren. Als solution Architect heb je een technische focus, maar ook toch een functionele voeling met de materie. Samen met specifieke platform experten eg (de data platform Architect en data engineer) werk je de technische Web en app roadmap uit om de gewenste experience te kunnen leveren tot bij de eindklant via diverse kanalen Web en app. Identificeert de technische risico's Bijv. mogelijke performance issues, externe afhankelijkheden, beschikbaarheid... Je bewaakt de technische integriteit en de consistentie van de uiteindelijke oplossing van concept, design,implementatie tot overdracht naar beheer Profile Technical skills: Aantoonbare ervaring als solution-Architect in een specifiek domein (applicatie-architectuur, Web en app technologieën HTML5/JavaScript, performante, schaalbare en betrouwbare Web oplossingen, API gedreven ecosystemen, Identificatie oplossingen, Marketing Automation oplossingen, Customer Data Platform oplossingen, Content Management oplossingen, Verkoop en betaling oplossingen, Case management en CRM oplossingen, Hybrid Cloud/On Premise infrastructure ...). Je kunt je ervaring uit vorige relevante make, rent, buy beslissingen meenemen om ons te versnellen. Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond. Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 5 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Architecturaal conceptueel vaardig en ervaren. Enterprise-Architect ofwel specialist-Architect in een specifiek domein (netwerking, veiligeheid, serverinfratsructuur, applicatie-architectuur, ERP, ECM platformen, Datawarehouse en BI, ...). MET CERTIFICATIE. taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2. Grondige Kennis van alle domeinen plus bewezen specialist-Architect in minstens 1 specialistisch domeinen (zie vereisten). Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en... ...

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van VERANDABOUW MASTER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERANDABOUW MASTER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERANDABOUW MASTER BVBA. Laat een reactie achter voor VERANDABOUW MASTER BVBA. VERANDABOUW MASTER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERANDABOUW MASTER BVBA. Leave a respond for VERANDABOUW MASTER BVBA. VERANDABOUW MASTER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERANDABOUW MASTER BVBA op de google maps. Adres en contacten VERANDABOUW MASTER BVBA
Location of VERANDABOUW MASTER BVBA on the google maps. Address and contacts of VERANDABOUW MASTER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERANDABOUW MASTER BVBA VERANDABOUW MASTER BVBA: EPLANETSHOP | Fiba BVBA-SPRL | VANDERMEULEN | BRUNO RENTINI | MAURICE SALAMA

Other related companies as VERANDABOUW MASTER BVBA: EPLANETSHOP | Fiba BVBA-SPRL | VANDERMEULEN | BRUNO RENTINI | MAURICE SALAMA

VERANDABOUW MASTER BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERANDABOUW MASTER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04328857421. Het bedrijf VERANDABOUW MASTER BVBA bevindt zich op het adres: Acht Meistraat 21; 3018; Leuven (Wijgmaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Verandas.
De hoofdactiviteit van VERANDABOUW MASTER BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERANDABOUW MASTER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERANDABOUW MASTER BVBA, openstaande posities, locatie van VERANDABOUW MASTER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERANDABOUW MASTER BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERANDABOUW MASTER BVBA, company assigned to the tax number BE04328857421. The company VERANDABOUW MASTER BVBA is located at the address: Acht Meistraat 21; 3018; Leuven (Wijgmaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. List of products are Verandas.
The main activity of VERANDABOUW MASTER BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERANDABOUW MASTER BVBA is not available. You also can look at reviews of VERANDABOUW MASTER BVBA, open positions, location of VERANDABOUW MASTER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERANDABOUW MASTER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERANDABOUW MASTER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERANDABOUW MASTER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERANDABOUW MASTER BVBA, employees, financial statistics.