REYNAERS INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • REYNAERS INTERNATIONAL
Private companiesRailroad Transportation • REYNAERS INTERNATIONAL

Contactgegevens REYNAERS INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REYNAERS INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

REYNAERS INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Liersebaan 268; 2570; Duffel, België

Telefoon (phone): 015 30 88 66; 015 30 88 88 (+32-015 30 88 66; 015 30 88 88) 015 30 88 66; 015 30 88 88 (+32-015 30 88 66; 015 30 88 88)

Fax (fax): 015 30 88 80 (+32-015 30 88 80) 015 30 88 80 (+32-015 30 88 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REYNAERS INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REYNAERS INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REYNAERS INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REYNAERS INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REYNAERS INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REYNAERS INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REYNAERS INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REYNAERS INTERNATIONAL
Products information REYNAERS INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08720916748
Ondernemingsnummer: 9872009277
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Aluminium & alloys

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REYNAERS INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for REYNAERS INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor REYNAERS INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for REYNAERS INTERNATIONAL

352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
17419901. metselen | Bricklaying
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
87310102. Biotechnisch onderzoek, commercieel | Biotechnical research, commercial

Werken bij REYNAERS INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REYNAERS INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REYNAERS INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REYNAERS INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

Zoek naar antwoorden van REYNAERS INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of REYNAERS INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor REYNAERS INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor REYNAERS INTERNATIONAL. REYNAERS INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REYNAERS INTERNATIONAL. Leave a respond for REYNAERS INTERNATIONAL. REYNAERS INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REYNAERS INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten REYNAERS INTERNATIONAL
Location of REYNAERS INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of REYNAERS INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come REYNAERS INTERNATIONAL REYNAERS INTERNATIONAL: MARCEL MEERSCHAERT | TUF TUF | Résidence Les Saules | JACQUES VERKIMPEN | O.C.M.W. HERFSTZON

Other related companies as REYNAERS INTERNATIONAL: MARCEL MEERSCHAERT | TUF TUF | Résidence Les Saules | JACQUES VERKIMPEN | O.C.M.W. HERFSTZON

REYNAERS INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REYNAERS INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720916748. Het bedrijf REYNAERS INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Oude Liersebaan 268; 2570; Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Aluminium & alloys.
De hoofdactiviteit van REYNAERS INTERNATIONAL is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REYNAERS INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REYNAERS INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van REYNAERS INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REYNAERS INTERNATIONAL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is REYNAERS INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08720916748. The company REYNAERS INTERNATIONAL is located at the address: Oude Liersebaan 268; 2570; Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Windows. List of products are Aluminium & alloys.
The main activity of REYNAERS INTERNATIONAL is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of REYNAERS INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of REYNAERS INTERNATIONAL, open positions, location of REYNAERS INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REYNAERS INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REYNAERS INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REYNAERS INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REYNAERS INTERNATIONAL, employees, financial statistics.