MB Benelux BVBA

Contactgegevens MB Benelux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MB Benelux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MB Benelux BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik van Veldekesingel 150 Box 18; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 87 09 02 (+32-011 87 09 02) 011 87 09 02 (+32-011 87 09 02)

Fax (fax): 011 87 09 05 (+32-011 87 09 05) 011 87 09 05 (+32-011 87 09 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MB Benelux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MB Benelux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MB Benelux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MB Benelux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MB Benelux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MB Benelux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MB Benelux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MB Benelux BVBA
Products information MB Benelux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05123718261
Ondernemingsnummer: 4094024658
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Doors

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MB Benelux BVBA
(Get full report from official database of BE for MB Benelux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MB Benelux BVBA
Addition kinds of activities for MB Benelux BVBA

5083. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
20239904. Room vervangers | Cream substitutes
22810300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
33121004. Blik | Tinplate
34699908. Machine onderdelen, gestempeld of geperst metaal | Machine parts, stamped or pressed metal
38250215. Geïntegreerde circuit testers | Integrated circuit testers
38420104. Gasmaskers | Gas masks
70110101. Motel, franchise | Motel, franchised
73360100. Kunstontwerp diensten | Art design services
92210403. Politie bescherming, provincie overheid | Police protection, county government

Werken bij MB Benelux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MB Benelux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MB Benelux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MB Benelux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

Zoek naar antwoorden van MB Benelux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MB Benelux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MB Benelux BVBA. Laat een reactie achter voor MB Benelux BVBA. MB Benelux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MB Benelux BVBA. Leave a respond for MB Benelux BVBA. MB Benelux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MB Benelux BVBA op de google maps. Adres en contacten MB Benelux BVBA
Location of MB Benelux BVBA on the google maps. Address and contacts of MB Benelux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MB Benelux BVBA MB Benelux BVBA: THUILLIES MOTORS | DEPAS N | LA FEMADA | MYNCKE FERNAND | RENE SCHOENMAEKERS

Other related companies as MB Benelux BVBA: THUILLIES MOTORS | DEPAS N | LA FEMADA | MYNCKE FERNAND | RENE SCHOENMAEKERS

MB Benelux BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MB Benelux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05123718261. Het bedrijf MB Benelux BVBA bevindt zich op het adres: Hendrik van Veldekesingel 150 Box 18; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Doors.
De hoofdactiviteit van MB Benelux BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MB Benelux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MB Benelux BVBA, openstaande posities, locatie van MB Benelux BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MB Benelux BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MB Benelux BVBA, company assigned to the tax number BE05123718261. The company MB Benelux BVBA is located at the address: Hendrik van Veldekesingel 150 Box 18; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Windows. List of products are Doors.
The main activity of MB Benelux BVBA is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MB Benelux BVBA is not available. You also can look at reviews of MB Benelux BVBA, open positions, location of MB Benelux BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MB Benelux BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MB Benelux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MB Benelux BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MB Benelux BVBA, employees, financial statistics.