Hans J

Contactgegevens Hans J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hans J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hans J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): La Cornée 11; 6840; Neufch?teau (Grandvoir), België

Telefoon (phone): 061 27 89 30 (+32-061 27 89 30) 061 27 89 30 (+32-061 27 89 30)

Fax (fax): 061 27 89 30 (+32-061 27 89 30) 061 27 89 30 (+32-061 27 89 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hans J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hans J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hans J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hans J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hans J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hans J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hans J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hans J
Products information Hans J

BTW identificatienummer (tax): BE07095489501
Ondernemingsnummer: 7000732421
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Doors; Stairs

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hans J
(Get full report from official database of BE for Hans J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hans J
Addition kinds of activities for Hans J

23890104. Regalia | Regalia
26790100. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
36340100. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
50639902. Zaklampen | Flashlights
95110103. Milieukwaliteit en controlebureau, overheid | Environmental quality and control agency, government

Werken bij Hans J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hans J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hans J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hans J. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Hans J in sociale netwerken
Look for responds of Hans J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hans J. Laat een reactie achter voor Hans J. Hans J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hans J. Leave a respond for Hans J. Hans J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hans J op de google maps. Adres en contacten Hans J
Location of Hans J on the google maps. Address and contacts of Hans J

Andere gerelateerde bedrijven als come Hans J Hans J: LANDBOUWKREDIET | Cobeltab nv | W.C. RECHT OP DOEL AF | Garage-Carrosserie V A | IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA

Other related companies as Hans J: LANDBOUWKREDIET | Cobeltab nv | W.C. RECHT OP DOEL AF | Garage-Carrosserie V A | IMBRECHTS LICHTRECLAME BVBA

Hans J is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hans J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07095489501. Het bedrijf Hans J bevindt zich op het adres: La Cornée 11; 6840; Neufch?teau (Grandvoir). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 381,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Doors; Stairs.
De hoofdactiviteit van Hans J is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hans J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hans J, openstaande posities, locatie van Hans J op de kaart.

Hans J is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hans J, company assigned to the tax number BE07095489501. The company Hans J is located at the address: La Cornée 11; 6840; Neufch?teau (Grandvoir). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 381,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Windows. List of products are Doors; Stairs.
The main activity of Hans J is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hans J is not available. You also can look at reviews of Hans J, open positions, location of Hans J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hans J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hans J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hans J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hans J, employees, financial statistics.