Habitat Woningbouw

Contactgegevens Habitat Woningbouw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Habitat Woningbouw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Habitat Woningbouw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ruiseledesteenweg 22; 8750; Wingene, België

Telefoon (phone): 051 65 54 66 (+32-051 65 54 66) 051 65 54 66 (+32-051 65 54 66)

Fax (fax): 051 65 75 25 (+32-051 65 75 25) 051 65 75 25 (+32-051 65 75 25)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Habitat Woningbouw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Habitat Woningbouw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Habitat Woningbouw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Habitat Woningbouw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Habitat Woningbouw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Habitat Woningbouw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Habitat Woningbouw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Habitat Woningbouw
Products information Habitat Woningbouw

BTW identificatienummer (tax): BE05167663574
Ondernemingsnummer: 6282501220
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Aluminium - Constructions; Contractors - House building; Carpenters

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Habitat Woningbouw
(Get full report from official database of BE for Habitat Woningbouw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Habitat Woningbouw
Addition kinds of activities for Habitat Woningbouw

415100. Schoolbussen | School buses
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
50519911. Slangen, metaal | Tubing, metal
76991801. Awning reparatie winkel | Awning repair shop
79990100. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals

Werken bij Habitat Woningbouw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Habitat Woningbouw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Habitat Woningbouw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Habitat Woningbouw. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in de afdeling die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van klanten (bv. Iicentiebeheer e.a. services i.v.m. datacenter/netwerk/beveiliging) Je biedt meer bepaald administratieve ondersteuning aan het Presales Team binnen die afdeling Je hebt veelvuldig contact met het Presales Team en met de klanten Bedrijfsprofiel: Internationaal IT bedrijf

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • Metser (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Habitat Woningbouw in sociale netwerken
Look for responds of Habitat Woningbouw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Habitat Woningbouw. Laat een reactie achter voor Habitat Woningbouw. Habitat Woningbouw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Habitat Woningbouw. Leave a respond for Habitat Woningbouw. Habitat Woningbouw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Habitat Woningbouw op de google maps. Adres en contacten Habitat Woningbouw
Location of Habitat Woningbouw on the google maps. Address and contacts of Habitat Woningbouw

Andere gerelateerde bedrijven als come Habitat Woningbouw Habitat Woningbouw: JOLY MEUBLES | JEAN-FRANCOIS LOUIS | Dehombreux X | Artecom SPRL | MAURITS J.P. SEUNTJENS

Other related companies as Habitat Woningbouw: JOLY MEUBLES | JEAN-FRANCOIS LOUIS | Dehombreux X | Artecom SPRL | MAURITS J.P. SEUNTJENS

Habitat Woningbouw is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Habitat Woningbouw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167663574. Het bedrijf Habitat Woningbouw bevindt zich op het adres: Ruiseledesteenweg 22; 8750; Wingene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 536,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions; Contractors - House building; Carpenters.
De hoofdactiviteit van Habitat Woningbouw is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Habitat Woningbouw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Habitat Woningbouw, openstaande posities, locatie van Habitat Woningbouw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Habitat Woningbouw is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Habitat Woningbouw, company assigned to the tax number BE05167663574. The company Habitat Woningbouw is located at the address: Ruiseledesteenweg 22; 8750; Wingene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 536,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Windows. List of products are Aluminium - Constructions; Contractors - House building; Carpenters.
The main activity of Habitat Woningbouw is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Habitat Woningbouw is not available. You also can look at reviews of Habitat Woningbouw, open positions, location of Habitat Woningbouw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Habitat Woningbouw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Habitat Woningbouw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Habitat Woningbouw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Habitat Woningbouw, employees, financial statistics.