Deckx Jan BVBA

Contactgegevens Deckx Jan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deckx Jan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deckx Jan BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtstraat 2; 2360; Oud-Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 45 28 49 (+32-014 45 28 49) 014 45 28 49 (+32-014 45 28 49)

Fax (fax): 014 45 29 21 (+32-014 45 29 21) 014 45 29 21 (+32-014 45 29 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deckx Jan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deckx Jan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deckx Jan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deckx Jan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deckx Jan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deckx Jan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deckx Jan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deckx Jan BVBA
Products information Deckx Jan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04379669189
Ondernemingsnummer: 4952880859
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Kitchen installations; Carpenters; Interior decoration

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deckx Jan BVBA
(Get full report from official database of BE for Deckx Jan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deckx Jan BVBA
Addition kinds of activities for Deckx Jan BVBA

3823. Process controle instrumenten | Process control instruments
581200. Eten plaatsen | Eating places
35590203. Schuurmachines (looierij) | Scouring machines (tannery equipment)
38410210. Otoscopen, behalve electromedical | Otoscopes, except electromedical
38429916. stofmaskers | Respirators
50499902. Opstellen van benodigdheden | Drafting supplies
53119902. Warenhuizen, niet-korting | Department stores, non-discount

Werken bij Deckx Jan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deckx Jan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deckx Jan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deckx Jan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Deckx Jan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Deckx Jan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deckx Jan BVBA. Laat een reactie achter voor Deckx Jan BVBA. Deckx Jan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deckx Jan BVBA. Leave a respond for Deckx Jan BVBA. Deckx Jan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deckx Jan BVBA op de google maps. Adres en contacten Deckx Jan BVBA
Location of Deckx Jan BVBA on the google maps. Address and contacts of Deckx Jan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deckx Jan BVBA Deckx Jan BVBA: Société Royale St-Hubert ASBL | Prima | SARR EL HADJI MBAYE | GAR BOI et fils | Centre (Le)

Other related companies as Deckx Jan BVBA: Société Royale St-Hubert ASBL | Prima | SARR EL HADJI MBAYE | GAR BOI et fils | Centre (Le)

Deckx Jan BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deckx Jan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04379669189. Het bedrijf Deckx Jan BVBA bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 2; 2360; Oud-Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Carpenters; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Deckx Jan BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deckx Jan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deckx Jan BVBA, openstaande posities, locatie van Deckx Jan BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deckx Jan BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deckx Jan BVBA, company assigned to the tax number BE04379669189. The company Deckx Jan BVBA is located at the address: Ambachtstraat 2; 2360; Oud-Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. List of products are Kitchen installations; Carpenters; Interior decoration.
The main activity of Deckx Jan BVBA is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Deckx Jan BVBA is not available. You also can look at reviews of Deckx Jan BVBA, open positions, location of Deckx Jan BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deckx Jan BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deckx Jan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deckx Jan BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deckx Jan BVBA, employees, financial statistics.