Bockstaele A

Contactgegevens Bockstaele A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bockstaele A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bockstaele A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 32; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 362 89 61 (+32-09 362 89 61) 09 362 89 61 (+32-09 362 89 61)

Fax (fax): 09 362 88 04 (+32-09 362 88 04) 09 362 88 04 (+32-09 362 88 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bockstaele A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bockstaele A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bockstaele A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bockstaele A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bockstaele A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bockstaele A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bockstaele A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bockstaele A
Products information Bockstaele A

BTW identificatienummer (tax): BE08061462402
Ondernemingsnummer: 5493682861
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Aluminium - Constructions

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bockstaele A
(Get full report from official database of BE for Bockstaele A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bockstaele A
Addition kinds of activities for Bockstaele A

346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
50640102. Vaatwassers | Dishwashers
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
73630101. Employee leasing service | Employee leasing service
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij Bockstaele A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bockstaele A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bockstaele A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bockstaele A. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Bockstaele A in sociale netwerken
Look for responds of Bockstaele A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bockstaele A. Laat een reactie achter voor Bockstaele A. Bockstaele A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bockstaele A. Leave a respond for Bockstaele A. Bockstaele A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bockstaele A op de google maps. Adres en contacten Bockstaele A
Location of Bockstaele A on the google maps. Address and contacts of Bockstaele A

Andere gerelateerde bedrijven als come Bockstaele A Bockstaele A: JURGEN WANZEELE | Haecar BVBA | KROONEN ATELIERS | E.F.C. JEAN ROLAND | Marquebreucq R ET Fils

Other related companies as Bockstaele A: JURGEN WANZEELE | Haecar BVBA | KROONEN ATELIERS | E.F.C. JEAN ROLAND | Marquebreucq R ET Fils

Bockstaele A is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bockstaele A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08061462402. Het bedrijf Bockstaele A bevindt zich op het adres: Hoogstraat 32; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 659,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions.
De hoofdactiviteit van Bockstaele A is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bockstaele A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bockstaele A, openstaande posities, locatie van Bockstaele A op de kaart.

Bockstaele A is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bockstaele A, company assigned to the tax number BE08061462402. The company Bockstaele A is located at the address: Hoogstraat 32; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 659,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Windows. List of products are Aluminium - Constructions.
The main activity of Bockstaele A is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bockstaele A is not available. You also can look at reviews of Bockstaele A, open positions, location of Bockstaele A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bockstaele A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bockstaele A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bockstaele A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bockstaele A, employees, financial statistics.