Aluminiumconstructie De Jaeghere

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Aluminiumconstructie De Jaeghere
Private companiesLeather and Leather Products • Aluminiumconstructie De Jaeghere

Contactgegevens Aluminiumconstructie De Jaeghere: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aluminiumconstructie De Jaeghere: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aluminiumconstructie De Jaeghere

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Joos de ter Beerstlaan 52; 8740; Pittem, België

Telefoon (phone): 051 46 65 65 (+32-051 46 65 65) 051 46 65 65 (+32-051 46 65 65)

Fax (fax): 051 46 67 25 (+32-051 46 67 25) 051 46 67 25 (+32-051 46 67 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aluminiumconstructie De Jaeghere: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aluminiumconstructie De Jaeghere"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aluminiumconstructie De Jaeghere"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aluminiumconstructie De Jaeghere, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aluminiumconstructie De Jaeghere. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aluminiumconstructie De Jaeghere, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aluminiumconstructie De Jaeghere. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aluminiumconstructie De Jaeghere
Products information Aluminiumconstructie De Jaeghere

BTW identificatienummer (tax): BE09974456787
Ondernemingsnummer: 3448303222
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Aluminium - Constructions

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aluminiumconstructie De Jaeghere
(Get full report from official database of BE for Aluminiumconstructie De Jaeghere)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aluminiumconstructie De Jaeghere
Addition kinds of activities for Aluminiumconstructie De Jaeghere

075101. Vee diensten | Cattle services
162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
28690401. Raketmotor brandstof, organisch | Rocket engine fuel, organic
28999909. Kernwas of was | Core wash or wax
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop

Werken bij Aluminiumconstructie De Jaeghere: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aluminiumconstructie De Jaeghere: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aluminiumconstructie De Jaeghere. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aluminiumconstructie De Jaeghere. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van Aluminiumconstructie De Jaeghere in sociale netwerken
Look for responds of Aluminiumconstructie De Jaeghere in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aluminiumconstructie De Jaeghere. Laat een reactie achter voor Aluminiumconstructie De Jaeghere. Aluminiumconstructie De Jaeghere bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aluminiumconstructie De Jaeghere. Leave a respond for Aluminiumconstructie De Jaeghere. Aluminiumconstructie De Jaeghere on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aluminiumconstructie De Jaeghere op de google maps. Adres en contacten Aluminiumconstructie De Jaeghere
Location of Aluminiumconstructie De Jaeghere on the google maps. Address and contacts of Aluminiumconstructie De Jaeghere

Andere gerelateerde bedrijven als come Aluminiumconstructie De Jaeghere Aluminiumconstructie De Jaeghere: INSTITUUT JADE | PLB Management | Fischer B | C. PANAYOTOU | EQUIFORM

Other related companies as Aluminiumconstructie De Jaeghere: INSTITUUT JADE | PLB Management | Fischer B | C. PANAYOTOU | EQUIFORM

Aluminiumconstructie De Jaeghere is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aluminiumconstructie De Jaeghere, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974456787. Het bedrijf Aluminiumconstructie De Jaeghere bevindt zich op het adres: Joos de ter Beerstlaan 52; 8740; Pittem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions.
De hoofdactiviteit van Aluminiumconstructie De Jaeghere is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aluminiumconstructie De Jaeghere is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aluminiumconstructie De Jaeghere, openstaande posities, locatie van Aluminiumconstructie De Jaeghere op de kaart.

Aluminiumconstructie De Jaeghere is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aluminiumconstructie De Jaeghere, company assigned to the tax number BE09974456787. The company Aluminiumconstructie De Jaeghere is located at the address: Joos de ter Beerstlaan 52; 8740; Pittem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. List of products are Aluminium - Constructions.
The main activity of Aluminiumconstructie De Jaeghere is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aluminiumconstructie De Jaeghere is not available. You also can look at reviews of Aluminiumconstructie De Jaeghere, open positions, location of Aluminiumconstructie De Jaeghere on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aluminiumconstructie De Jaeghere, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aluminiumconstructie De Jaeghere, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aluminiumconstructie De Jaeghere, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aluminiumconstructie De Jaeghere, employees, financial statistics.