Alu Systems

Contactgegevens Alu Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alu Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alu Systems

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Katriensteenweg 83 Box 3; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 36 03 55 (+32-056 36 03 55) 056 36 03 55 (+32-056 36 03 55)

Fax (fax): 056 36 05 99 (+32-056 36 05 99) 056 36 05 99 (+32-056 36 05 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alu Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alu Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alu Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alu Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alu Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alu Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alu Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alu Systems
Products information Alu Systems

BTW identificatienummer (tax): BE09496002197
Ondernemingsnummer: 7296264648
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Aluminium - Constructions

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alu Systems
(Get full report from official database of BE for Alu Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alu Systems
Addition kinds of activities for Alu Systems

372805. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
34979911. Zinkfolie | Zinc foil
35780202. Calculators, hand-held | Calculators, hand-held
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
36489903. Infraroodlampen | Infrared lamp fixtures
49539904. Afval van medische afvalstoffen | Medical waste disposal
51370406. Hoeden: vrouwen, kinderen en zuigelingen ' | Hats: women's, children's, and infants'
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
67269901. Uitgifte van gezichtbedrag certificaat | Face amount certificate issuing

Werken bij Alu Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alu Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alu Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alu Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

Zoek naar antwoorden van Alu Systems in sociale netwerken
Look for responds of Alu Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alu Systems. Laat een reactie achter voor Alu Systems. Alu Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alu Systems. Leave a respond for Alu Systems. Alu Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alu Systems op de google maps. Adres en contacten Alu Systems
Location of Alu Systems on the google maps. Address and contacts of Alu Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come Alu Systems Alu Systems: JEAN-BAPTISTE GENS | MUTUALIT? LIBRE | IMMOBILI?RE CLERMONT ERIC | BKM nv | Temps Cit茅 (Un)

Other related companies as Alu Systems: JEAN-BAPTISTE GENS | MUTUALIT? LIBRE | IMMOBILI?RE CLERMONT ERIC | BKM nv | Temps Cit茅 (Un)

Alu Systems is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alu Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09496002197. Het bedrijf Alu Systems bevindt zich op het adres: Sint-Katriensteenweg 83 Box 3; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions.
De hoofdactiviteit van Alu Systems is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alu Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alu Systems, openstaande posities, locatie van Alu Systems op de kaart.

Alu Systems is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alu Systems, company assigned to the tax number BE09496002197. The company Alu Systems is located at the address: Sint-Katriensteenweg 83 Box 3; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Windows. List of products are Aluminium - Constructions.
The main activity of Alu Systems is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alu Systems is not available. You also can look at reviews of Alu Systems, open positions, location of Alu Systems on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alu Systems, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alu Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alu Systems, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alu Systems, employees, financial statistics.