Wassertje ('t)

Contactgegevens Wassertje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wassertje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Wassertje ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dasstraat 14; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 0476 53 46 23 (+32-0476 53 46 23) 0476 53 46 23 (+32-0476 53 46 23)

Fax (fax): +32 (11) 789-75-29 +32 (11) 789-75-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wassertje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wassertje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wassertje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wassertje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wassertje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wassertje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wassertje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wassertje ('t)
Products information Wassertje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE03451599121
Ondernemingsnummer: 4522491455
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Wassertje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wassertje ('t)
(Get full report from official database of BE for Wassertje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Wassertje ('t)
Addition kinds of activities for Wassertje ('t)

233100. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
17310400. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
27549907. Intaglio printen | Intaglio printing
33659900. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
51420000. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods
73899909. Kraan- en luchtlift | Crane and aerial lift service

Werken bij Wassertje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wassertje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wassertje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wassertje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van Wassertje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Wassertje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wassertje ('t). Laat een reactie achter voor Wassertje ('t). Wassertje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wassertje ('t). Leave a respond for Wassertje ('t). Wassertje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wassertje ('t) op de google maps. Adres en contacten Wassertje ('t)
Location of Wassertje ('t) on the google maps. Address and contacts of Wassertje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Wassertje ('t) Wassertje ('t): Sulzer Metco (Benelux) BV | Vercammen Victor BVBA | HEIDI VANHAEREN | FRANK VAN VOOREN | Ketels R

Other related companies as Wassertje ('t): Sulzer Metco (Benelux) BV | Vercammen Victor BVBA | HEIDI VANHAEREN | FRANK VAN VOOREN | Ketels R

Wassertje ('t) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wassertje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451599121. Het bedrijf Wassertje ('t) bevindt zich op het adres: Dasstraat 14; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 193,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Window cleaners. Producten gemaakt in Wassertje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wassertje ('t) is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wassertje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wassertje ('t), openstaande posities, locatie van Wassertje ('t) op de kaart.

Wassertje ('t) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wassertje ('t), company assigned to the tax number BE03451599121. The company Wassertje ('t) is located at the address: Dasstraat 14; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 193,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Window cleaners. Products created in Wassertje ('t) were not found.
The main activity of Wassertje ('t) is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wassertje ('t) is not available. You also can look at reviews of Wassertje ('t), open positions, location of Wassertje ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wassertje ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wassertje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wassertje ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wassertje ('t), employees, financial statistics.