Speedy Cleaning

Contactgegevens Speedy Cleaning: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Speedy Cleaning: address, phone, fax, email, website, opening hours

Speedy Cleaning

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 55; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 644 25 28 (+32-03 644 25 28) 03 644 25 28 (+32-03 644 25 28)

Fax (fax): 03 644 25 28 (+32-03 644 25 28) 03 644 25 28 (+32-03 644 25 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Speedy Cleaning: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Speedy Cleaning"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Speedy Cleaning"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Speedy Cleaning, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Speedy Cleaning. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Speedy Cleaning, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Speedy Cleaning. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Speedy Cleaning
Products information Speedy Cleaning

BTW identificatienummer (tax): BE08180114746
Ondernemingsnummer: 9602569580
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Speedy Cleaning zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Speedy Cleaning
(Get full report from official database of BE for Speedy Cleaning)

Aanvulling soorten activiteiten voor Speedy Cleaning
Addition kinds of activities for Speedy Cleaning

355600. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
15219902. Voorafvervaardigde eengezinswoning | Prefabricated single-family house erection
22111207. Hickory strepen, katoen | Hickory stripes, cotton
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
50320400. Bouwsteen | Building stone
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh

Werken bij Speedy Cleaning: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Speedy Cleaning: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Speedy Cleaning. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Speedy Cleaning. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van Speedy Cleaning in sociale netwerken
Look for responds of Speedy Cleaning in social networks

Lees alle opmerkingen voor Speedy Cleaning. Laat een reactie achter voor Speedy Cleaning. Speedy Cleaning bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Speedy Cleaning. Leave a respond for Speedy Cleaning. Speedy Cleaning on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Speedy Cleaning op de google maps. Adres en contacten Speedy Cleaning
Location of Speedy Cleaning on the google maps. Address and contacts of Speedy Cleaning

Andere gerelateerde bedrijven als come Speedy Cleaning Speedy Cleaning: FLAVENUE LOUISE HOTEL PARTNERS SNC | M. WAUTERS | A.L.E. | CUISINE ET AMBIANCE SPRL | Home Box

Other related companies as Speedy Cleaning: FLAVENUE LOUISE HOTEL PARTNERS SNC | M. WAUTERS | A.L.E. | CUISINE ET AMBIANCE SPRL | Home Box

Speedy Cleaning is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Speedy Cleaning, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08180114746. Het bedrijf Speedy Cleaning bevindt zich op het adres: Bredabaan 55; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Window cleaners. Producten gemaakt in Speedy Cleaning zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Speedy Cleaning is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Speedy Cleaning is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Speedy Cleaning, openstaande posities, locatie van Speedy Cleaning op de kaart.

Speedy Cleaning is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Speedy Cleaning, company assigned to the tax number BE08180114746. The company Speedy Cleaning is located at the address: Bredabaan 55; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Window cleaners. Products created in Speedy Cleaning were not found.
The main activity of Speedy Cleaning is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Speedy Cleaning is not available. You also can look at reviews of Speedy Cleaning, open positions, location of Speedy Cleaning on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Speedy Cleaning, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Speedy Cleaning, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Speedy Cleaning, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Speedy Cleaning, employees, financial statistics.