Schoonmaak (De)

Contactgegevens Schoonmaak (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoonmaak (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoonmaak (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ogezlaan 37; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 17 33 (+32-03 480 17 33) 03 480 17 33 (+32-03 480 17 33)

Fax (fax): +32 (2) 500-60-51 +32 (2) 500-60-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoonmaak (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoonmaak (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoonmaak (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoonmaak (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoonmaak (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoonmaak (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoonmaak (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoonmaak (De)
Products information Schoonmaak (De)

BTW identificatienummer (tax): BE03472473144
Ondernemingsnummer: 2412017822
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Schoonmaak (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoonmaak (De)
(Get full report from official database of BE for Schoonmaak (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoonmaak (De)
Addition kinds of activities for Schoonmaak (De)

5012. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
239206. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
615902. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
34960111. Screening, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Screening, woven wire: made from purchased wire
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
35969902. Badkamer weegschaal | Bathroom scales
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij Schoonmaak (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoonmaak (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoonmaak (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoonmaak (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Begeleiden van een kermisattractie.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

Zoek naar antwoorden van Schoonmaak (De) in sociale netwerken
Look for responds of Schoonmaak (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoonmaak (De). Laat een reactie achter voor Schoonmaak (De). Schoonmaak (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoonmaak (De). Leave a respond for Schoonmaak (De). Schoonmaak (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoonmaak (De) op de google maps. Adres en contacten Schoonmaak (De)
Location of Schoonmaak (De) on the google maps. Address and contacts of Schoonmaak (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoonmaak (De) Schoonmaak (De): FE. FALMAGNE | LAURENT GILBERT & FILS | REYSKENS & BELLEN | K. KUSTERMANS | V.V. VEN-MAASEIK

Other related companies as Schoonmaak (De): FE. FALMAGNE | LAURENT GILBERT & FILS | REYSKENS & BELLEN | K. KUSTERMANS | V.V. VEN-MAASEIK

Schoonmaak (De) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoonmaak (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03472473144. Het bedrijf Schoonmaak (De) bevindt zich op het adres: Ogezlaan 37; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 550,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Window cleaners. Producten gemaakt in Schoonmaak (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schoonmaak (De) is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoonmaak (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoonmaak (De), openstaande posities, locatie van Schoonmaak (De) op de kaart.

Schoonmaak (De) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoonmaak (De), company assigned to the tax number BE03472473144. The company Schoonmaak (De) is located at the address: Ogezlaan 37; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 550,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Window cleaners. Products created in Schoonmaak (De) were not found.
The main activity of Schoonmaak (De) is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoonmaak (De) is not available. You also can look at reviews of Schoonmaak (De), open positions, location of Schoonmaak (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoonmaak (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoonmaak (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoonmaak (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoonmaak (De), employees, financial statistics.