BMB-Europe SPRL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • BMB-Europe SPRL

Contactgegevens BMB-Europe SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BMB-Europe SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BMB-Europe SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue A. De Boeck 13 Box 1; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 703 00 05 (+32-02 703 00 05) 02 703 00 05 (+32-02 703 00 05)

Fax (fax): 02 361 82 45 (+32-02 361 82 45) 02 361 82 45 (+32-02 361 82 45)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BMB-Europe SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BMB-Europe SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BMB-Europe SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BMB-Europe SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BMB-Europe SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BMB-Europe SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BMB-Europe SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BMB-Europe SPRL
Products information BMB-Europe SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01151336669
Ondernemingsnummer: 6406921386
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Janitor service; Cleaning - Industrial

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BMB-Europe SPRL
(Get full report from official database of BE for BMB-Europe SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BMB-Europe SPRL
Addition kinds of activities for BMB-Europe SPRL

01739907. Tung moerbos | Tung nut grove
07230406. Fruit sortering diensten | Fruit sorting services
10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
14990401. Burrstone steengroeven | Burrstone quarrying
36340105. Crock potten, elektrisch | Crock pots, electric
39910100. bezems | Brooms

Werken bij BMB-Europe SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BMB-Europe SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BMB-Europe SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BMB-Europe SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van BMB-Europe SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BMB-Europe SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BMB-Europe SPRL. Laat een reactie achter voor BMB-Europe SPRL. BMB-Europe SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BMB-Europe SPRL. Leave a respond for BMB-Europe SPRL. BMB-Europe SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BMB-Europe SPRL op de google maps. Adres en contacten BMB-Europe SPRL
Location of BMB-Europe SPRL on the google maps. Address and contacts of BMB-Europe SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BMB-Europe SPRL BMB-Europe SPRL: Move | ARGENTA ASSE-REINOUT KEYMOLEN | GADUS | CRALS | AQUA EXPRESS

Other related companies as BMB-Europe SPRL: Move | ARGENTA ASSE-REINOUT KEYMOLEN | GADUS | CRALS | AQUA EXPRESS

BMB-Europe SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BMB-Europe SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01151336669. Het bedrijf BMB-Europe SPRL bevindt zich op het adres: Avenue A. De Boeck 13 Box 1; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 261,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Window cleaners. Lijst met producten zijn Janitor service; Cleaning - Industrial.
De hoofdactiviteit van BMB-Europe SPRL is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BMB-Europe SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BMB-Europe SPRL, openstaande posities, locatie van BMB-Europe SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BMB-Europe SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BMB-Europe SPRL, company assigned to the tax number BE01151336669. The company BMB-Europe SPRL is located at the address: Avenue A. De Boeck 13 Box 1; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 261,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Window cleaners. List of products are Janitor service; Cleaning - Industrial.
The main activity of BMB-Europe SPRL is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BMB-Europe SPRL is not available. You also can look at reviews of BMB-Europe SPRL, open positions, location of BMB-Europe SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BMB-Europe SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BMB-Europe SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BMB-Europe SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BMB-Europe SPRL, employees, financial statistics.