UNI-POOL BENELUX BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • UNI-POOL BENELUX BVBA
Private companiesDepository Institutions • UNI-POOL BENELUX BVBA

Contactgegevens UNI-POOL BENELUX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNI-POOL BENELUX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNI-POOL BENELUX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterwilgweg 2; 2050; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 254 15 00 (+32-03 254 15 00) 03 254 15 00 (+32-03 254 15 00)

Fax (fax): 03 254 14 55 (+32-03 254 14 55) 03 254 14 55 (+32-03 254 14 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNI-POOL BENELUX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNI-POOL BENELUX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNI-POOL BENELUX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNI-POOL BENELUX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNI-POOL BENELUX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNI-POOL BENELUX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNI-POOL BENELUX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNI-POOL BENELUX BVBA
Products information UNI-POOL BENELUX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06783752441
Ondernemingsnummer: 4413726806
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Saunas - Installations; Swimming pools - Contractors & equipment

Product categorie (product category): Whirlpools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNI-POOL BENELUX BVBA
(Get full report from official database of BE for UNI-POOL BENELUX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNI-POOL BENELUX BVBA
Addition kinds of activities for UNI-POOL BENELUX BVBA

4939. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
344199. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
20460110. Tapioca | Tapioca
32690204. Vormen voor gedopte rubberproducten, aardewerk | Forms for dipped rubber products, pottery
35230501. Groene maaimachine | Greens mowing equipment
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
50120207. Truck trekkers | Truck tractors

Werken bij UNI-POOL BENELUX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNI-POOL BENELUX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNI-POOL BENELUX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNI-POOL BENELUX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

    Type: Vaste Job

    ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van UNI-POOL BENELUX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of UNI-POOL BENELUX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNI-POOL BENELUX BVBA. Laat een reactie achter voor UNI-POOL BENELUX BVBA. UNI-POOL BENELUX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNI-POOL BENELUX BVBA. Leave a respond for UNI-POOL BENELUX BVBA. UNI-POOL BENELUX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNI-POOL BENELUX BVBA op de google maps. Adres en contacten UNI-POOL BENELUX BVBA
Location of UNI-POOL BENELUX BVBA on the google maps. Address and contacts of UNI-POOL BENELUX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come UNI-POOL BENELUX BVBA UNI-POOL BENELUX BVBA: GARAGE SMETS | Delange E | CENTRALE IDENTIFICATION POUR ANIMAUX | Libot Herenkleding | AU COIN PHOTO

Other related companies as UNI-POOL BENELUX BVBA: GARAGE SMETS | Delange E | CENTRALE IDENTIFICATION POUR ANIMAUX | Libot Herenkleding | AU COIN PHOTO

UNI-POOL BENELUX BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNI-POOL BENELUX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06783752441. Het bedrijf UNI-POOL BENELUX BVBA bevindt zich op het adres: Waterwilgweg 2; 2050; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 604,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Whirlpools. Lijst met producten zijn Saunas - Installations; Swimming pools - Contractors & equipment.
De hoofdactiviteit van UNI-POOL BENELUX BVBA is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNI-POOL BENELUX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNI-POOL BENELUX BVBA, openstaande posities, locatie van UNI-POOL BENELUX BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNI-POOL BENELUX BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNI-POOL BENELUX BVBA, company assigned to the tax number BE06783752441. The company UNI-POOL BENELUX BVBA is located at the address: Waterwilgweg 2; 2050; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 604,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Whirlpools. List of products are Saunas - Installations; Swimming pools - Contractors & equipment.
The main activity of UNI-POOL BENELUX BVBA is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNI-POOL BENELUX BVBA is not available. You also can look at reviews of UNI-POOL BENELUX BVBA, open positions, location of UNI-POOL BENELUX BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNI-POOL BENELUX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNI-POOL BENELUX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNI-POOL BENELUX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNI-POOL BENELUX BVBA, employees, financial statistics.