PWA MERKSPLAS

Contactgegevens PWA MERKSPLAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA MERKSPLAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA MERKSPLAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 1; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14639400 (+32-14639400) 14639400 (+32-14639400)

Fax (fax): +32 (87) 392-30-52 +32 (87) 392-30-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA MERKSPLAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA MERKSPLAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA MERKSPLAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA MERKSPLAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA MERKSPLAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA MERKSPLAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA MERKSPLAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA MERKSPLAS
Products information PWA MERKSPLAS

BTW identificatienummer (tax): BE02651794433
Ondernemingsnummer: 2492218017
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in PWA MERKSPLAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA MERKSPLAS
(Get full report from official database of BE for PWA MERKSPLAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA MERKSPLAS
Addition kinds of activities for PWA MERKSPLAS

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
30690107. Spuitbollen, rubber | Spray bulbs, rubber
34431101. Sluizen | Airlocks
34440502. Booths, spray: geprefabriceerde plaat | Booths, spray: prefabricated sheet metal
38120112. Schuif de hellingindicatoren | Glide slope indicators
57340205. Woordverwerkende apparatuur en benodigdheden | Word processing equipment and supplies

Werken bij PWA MERKSPLAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA MERKSPLAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA MERKSPLAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA MERKSPLAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

Zoek naar antwoorden van PWA MERKSPLAS in sociale netwerken
Look for responds of PWA MERKSPLAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA MERKSPLAS. Laat een reactie achter voor PWA MERKSPLAS. PWA MERKSPLAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA MERKSPLAS. Leave a respond for PWA MERKSPLAS. PWA MERKSPLAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA MERKSPLAS op de google maps. Adres en contacten PWA MERKSPLAS
Location of PWA MERKSPLAS on the google maps. Address and contacts of PWA MERKSPLAS

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA MERKSPLAS PWA MERKSPLAS: GARAGE OOSTERLINCK | Van Gerven J BVBA | VANDECASTEELE R. | ALEX HAMERLINCK | IMS NV

Other related companies as PWA MERKSPLAS: GARAGE OOSTERLINCK | Van Gerven J BVBA | VANDECASTEELE R. | ALEX HAMERLINCK | IMS NV

PWA MERKSPLAS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA MERKSPLAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02651794433. Het bedrijf PWA MERKSPLAS bevindt zich op het adres: MARKT 1; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in PWA MERKSPLAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PWA MERKSPLAS is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA MERKSPLAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA MERKSPLAS, openstaande posities, locatie van PWA MERKSPLAS op de kaart.

PWA MERKSPLAS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA MERKSPLAS, company assigned to the tax number BE02651794433. The company PWA MERKSPLAS is located at the address: MARKT 1; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in PWA MERKSPLAS were not found.
The main activity of PWA MERKSPLAS is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA MERKSPLAS is not available. You also can look at reviews of PWA MERKSPLAS, open positions, location of PWA MERKSPLAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA MERKSPLAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA MERKSPLAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA MERKSPLAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA MERKSPLAS, employees, financial statistics.