KERN SELECTION

Contactgegevens KERN SELECTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KERN SELECTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

KERN SELECTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOF TER LO 6HB6; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32724167 32724167

Fax (fax): +32 (11) 479-27-18 +32 (11) 479-27-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KERN SELECTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KERN SELECTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KERN SELECTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KERN SELECTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KERN SELECTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KERN SELECTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KERN SELECTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KERN SELECTION
Products information KERN SELECTION

BTW identificatienummer (tax): BE04599395751
Ondernemingsnummer: 6895263671
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in KERN SELECTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KERN SELECTION
(Get full report from official database of BE for KERN SELECTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor KERN SELECTION
Addition kinds of activities for KERN SELECTION

5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
20439912. Rogge: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rye: prepared as cereal breakfast food
32690501. Bloempotten, rode aardewerk | Flower pots, red earthenware
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco
87110402. Civiele techniek | Civil engineering

Werken bij KERN SELECTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KERN SELECTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KERN SELECTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KERN SELECTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van KERN SELECTION in sociale netwerken
Look for responds of KERN SELECTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor KERN SELECTION. Laat een reactie achter voor KERN SELECTION. KERN SELECTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KERN SELECTION. Leave a respond for KERN SELECTION. KERN SELECTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KERN SELECTION op de google maps. Adres en contacten KERN SELECTION
Location of KERN SELECTION on the google maps. Address and contacts of KERN SELECTION

Andere gerelateerde bedrijven als come KERN SELECTION KERN SELECTION: Willemen NV | Cuylen Electronics BVBA | I. ENGELS | FA. JANSSENS | Carelsbergh E

Other related companies as KERN SELECTION: Willemen NV | Cuylen Electronics BVBA | I. ENGELS | FA. JANSSENS | Carelsbergh E

KERN SELECTION is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KERN SELECTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04599395751. Het bedrijf KERN SELECTION bevindt zich op het adres: HOF TER LO 6HB6; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in KERN SELECTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KERN SELECTION is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KERN SELECTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KERN SELECTION, openstaande posities, locatie van KERN SELECTION op de kaart.

KERN SELECTION is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is KERN SELECTION, company assigned to the tax number BE04599395751. The company KERN SELECTION is located at the address: HOF TER LO 6HB6; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in KERN SELECTION were not found.
The main activity of KERN SELECTION is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KERN SELECTION is not available. You also can look at reviews of KERN SELECTION, open positions, location of KERN SELECTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KERN SELECTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KERN SELECTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KERN SELECTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KERN SELECTION, employees, financial statistics.