Van Praet P BVBA

Contactgegevens Van Praet P BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Praet P BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Praet P BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hingenesteenweg 39; 2880; Bornem, België

Telefoon (phone): 03 889 70 48 (+32-03 889 70 48) 03 889 70 48 (+32-03 889 70 48)

Fax (fax): 03 889 70 48 (+32-03 889 70 48) 03 889 70 48 (+32-03 889 70 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Praet P BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Praet P BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Praet P BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Praet P BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Praet P BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Praet P BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Praet P BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Praet P BVBA
Products information Van Praet P BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03347229003
Ondernemingsnummer: 6074859619
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Van Praet P BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Praet P BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Praet P BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Praet P BVBA
Addition kinds of activities for Van Praet P BVBA

226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
22980204. Harde vezelkoord en touw | Hard fiber cordage and twine
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
50999902. Draagtassen | Carrying cases
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies
59929902. Planten, potten | Plants, potted
87420000. Management consulting diensten | Management consulting services

Werken bij Van Praet P BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Praet P BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Praet P BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Praet P BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Restaurantmedewerker (m/v) - flexi/student (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een "lekkere" studenten- of flexijob? Maakt de geur van frietjes jou gelukkig? Zin om tijdens jouw pauzes vlug even naar het shoppingcenter te lopen? Perfect, wij zijn op zoek naar extra medewerkers (m/v) voor een fastfoodrestaurant te Wetteren. Wat doe je precies? - Klanten begroeten - Frietjes bakken - Dranken klaarzetten - Bestelling aan tafel brengen - Afrekenen - Poetsen

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Van Praet P BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Praet P BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Praet P BVBA. Laat een reactie achter voor Van Praet P BVBA. Van Praet P BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Praet P BVBA. Leave a respond for Van Praet P BVBA. Van Praet P BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Praet P BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Praet P BVBA
Location of Van Praet P BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Praet P BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Praet P BVBA Van Praet P BVBA: B EN G DISTRIBUTION | NICOLE RENARD | Vanwinghe C | HOTEL MUNCHENHOF | JULES BLOCKEEL

Other related companies as Van Praet P BVBA: B EN G DISTRIBUTION | NICOLE RENARD | Vanwinghe C | HOTEL MUNCHENHOF | JULES BLOCKEEL

Van Praet P BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Praet P BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03347229003. Het bedrijf Van Praet P BVBA bevindt zich op het adres: Hingenesteenweg 39; 2880; Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 811,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Welding. Producten gemaakt in Van Praet P BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Praet P BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Praet P BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Praet P BVBA, openstaande posities, locatie van Van Praet P BVBA op de kaart.

Van Praet P BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Praet P BVBA, company assigned to the tax number BE03347229003. The company Van Praet P BVBA is located at the address: Hingenesteenweg 39; 2880; Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 811,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Welding. Products created in Van Praet P BVBA were not found.
The main activity of Van Praet P BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Praet P BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Praet P BVBA, open positions, location of Van Praet P BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Praet P BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Praet P BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Praet P BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Praet P BVBA, employees, financial statistics.