Multi-Soudures-Services

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Multi-Soudures-Services
Private companiesTransportation by Air • Multi-Soudures-Services

Contactgegevens Multi-Soudures-Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Multi-Soudures-Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Multi-Soudures-Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Egyptiennes 40; 6200; Ch?telet (Bouffioulx), België

Telefoon (phone): 071 38 33 98; 0475 40 67 85 (+32-071 38 33 98; 0475 40 67 85) 071 38 33 98; 0475 40 67 85 (+32-071 38 33 98; 0475 40 67 85)

Fax (fax): 071 38 33 98 (+32-071 38 33 98) 071 38 33 98 (+32-071 38 33 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Multi-Soudures-Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Multi-Soudures-Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Multi-Soudures-Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Multi-Soudures-Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Multi-Soudures-Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Multi-Soudures-Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Multi-Soudures-Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Multi-Soudures-Services
Products information Multi-Soudures-Services

BTW identificatienummer (tax): BE05317901611
Ondernemingsnummer: 5776855468
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Ironworks

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Multi-Soudures-Services
(Get full report from official database of BE for Multi-Soudures-Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Multi-Soudures-Services
Addition kinds of activities for Multi-Soudures-Services

232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
20130101. Rundvleesstoofpot, uit gekocht vlees | Beef stew, from purchased meat
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
33390103. Zinkraffinage (primair), inclusief platen en stof | Zinc refining (primary), including slabs & dust
37320204. Ijsboten, bouw en reparatie | Iceboats, building and repairing

Werken bij Multi-Soudures-Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Multi-Soudures-Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Multi-Soudures-Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Multi-Soudures-Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

Zoek naar antwoorden van Multi-Soudures-Services in sociale netwerken
Look for responds of Multi-Soudures-Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Multi-Soudures-Services. Laat een reactie achter voor Multi-Soudures-Services. Multi-Soudures-Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Multi-Soudures-Services. Leave a respond for Multi-Soudures-Services. Multi-Soudures-Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Multi-Soudures-Services op de google maps. Adres en contacten Multi-Soudures-Services
Location of Multi-Soudures-Services on the google maps. Address and contacts of Multi-Soudures-Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Multi-Soudures-Services Multi-Soudures-Services: Olleke Bolleke | Marie-Therese | ALFRED SWARTELE | CARL DE GRAEF | SOTTIAUX

Other related companies as Multi-Soudures-Services: Olleke Bolleke | Marie-Therese | ALFRED SWARTELE | CARL DE GRAEF | SOTTIAUX

Multi-Soudures-Services is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Multi-Soudures-Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05317901611. Het bedrijf Multi-Soudures-Services bevindt zich op het adres: Rue des Egyptiennes 40; 6200; Ch?telet (Bouffioulx). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 545,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Welding. Lijst met producten zijn Ironworks.
De hoofdactiviteit van Multi-Soudures-Services is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Multi-Soudures-Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Multi-Soudures-Services, openstaande posities, locatie van Multi-Soudures-Services op de kaart.

Multi-Soudures-Services is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Multi-Soudures-Services, company assigned to the tax number BE05317901611. The company Multi-Soudures-Services is located at the address: Rue des Egyptiennes 40; 6200; Ch?telet (Bouffioulx). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 545,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Welding. List of products are Ironworks.
The main activity of Multi-Soudures-Services is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Multi-Soudures-Services is not available. You also can look at reviews of Multi-Soudures-Services, open positions, location of Multi-Soudures-Services on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Multi-Soudures-Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Multi-Soudures-Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Multi-Soudures-Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Multi-Soudures-Services, employees, financial statistics.