ETS FRANCOIS SPRL

Contactgegevens ETS FRANCOIS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS FRANCOIS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS FRANCOIS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Commères 10; 6536; Thuin (Thuillies), België

Telefoon (phone): 071 53 31 49 (+32-071 53 31 49) 071 53 31 49 (+32-071 53 31 49)

Fax (fax): 071 53 31 61 (+32-071 53 31 61) 071 53 31 61 (+32-071 53 31 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS FRANCOIS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS FRANCOIS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS FRANCOIS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS FRANCOIS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS FRANCOIS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS FRANCOIS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS FRANCOIS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS FRANCOIS SPRL
Products information ETS FRANCOIS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04428833007
Ondernemingsnummer: 6613739013
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 232,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Boiler manufacturers; Sheet metal work; Buildings - Metal

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS FRANCOIS SPRL
(Get full report from official database of BE for ETS FRANCOIS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS FRANCOIS SPRL
Addition kinds of activities for ETS FRANCOIS SPRL

154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
23940203. Dekzeilen, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tarpaulins, fabric: made from purchased materials
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
65120000. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators

Werken bij ETS FRANCOIS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS FRANCOIS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS FRANCOIS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS FRANCOIS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van ETS FRANCOIS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ETS FRANCOIS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS FRANCOIS SPRL. Laat een reactie achter voor ETS FRANCOIS SPRL. ETS FRANCOIS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS FRANCOIS SPRL. Leave a respond for ETS FRANCOIS SPRL. ETS FRANCOIS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS FRANCOIS SPRL op de google maps. Adres en contacten ETS FRANCOIS SPRL
Location of ETS FRANCOIS SPRL on the google maps. Address and contacts of ETS FRANCOIS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS FRANCOIS SPRL ETS FRANCOIS SPRL: SLAGERIJ TRIANGEL | HUIS 'T POORTJE | N. GIJSELINCK | MATELAS DISCOUNT | CENTRE TECHNIQUE D'INDUSTRIE DU BOIS CTIB

Other related companies as ETS FRANCOIS SPRL: SLAGERIJ TRIANGEL | HUIS 'T POORTJE | N. GIJSELINCK | MATELAS DISCOUNT | CENTRE TECHNIQUE D'INDUSTRIE DU BOIS CTIB

ETS FRANCOIS SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS FRANCOIS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04428833007. Het bedrijf ETS FRANCOIS SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Commères 10; 6536; Thuin (Thuillies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 232,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Welding. Lijst met producten zijn Boiler manufacturers; Sheet metal work; Buildings - Metal.
De hoofdactiviteit van ETS FRANCOIS SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS FRANCOIS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS FRANCOIS SPRL, openstaande posities, locatie van ETS FRANCOIS SPRL op de kaart.

ETS FRANCOIS SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS FRANCOIS SPRL, company assigned to the tax number BE04428833007. The company ETS FRANCOIS SPRL is located at the address: Rue des Commères 10; 6536; Thuin (Thuillies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 232,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Welding. List of products are Boiler manufacturers; Sheet metal work; Buildings - Metal.
The main activity of ETS FRANCOIS SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS FRANCOIS SPRL is not available. You also can look at reviews of ETS FRANCOIS SPRL, open positions, location of ETS FRANCOIS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS FRANCOIS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS FRANCOIS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS FRANCOIS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS FRANCOIS SPRL, employees, financial statistics.