Schweppes Belgium SA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Schweppes Belgium SA
Private companiesTransportation by Air • Schweppes Belgium SA

Contactgegevens Schweppes Belgium SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schweppes Belgium SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schweppes Belgium SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Cerf 127; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 02 656 52 11; 02 656 52 35 (+32-02 656 52 11; 02 656 52 35) 02 656 52 11; 02 656 52 35 (+32-02 656 52 11; 02 656 52 35)

Fax (fax): 02 656 52 29; 02 656 52 89 (+32-02 656 52 29; 02 656 52 89) 02 656 52 29; 02 656 52 89 (+32-02 656 52 29; 02 656 52 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schweppes Belgium SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schweppes Belgium SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schweppes Belgium SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schweppes Belgium SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schweppes Belgium SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schweppes Belgium SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schweppes Belgium SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schweppes Belgium SA
Products information Schweppes Belgium SA

BTW identificatienummer (tax): BE08442413330
Ondernemingsnummer: 2977539062
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Schweppes Belgium SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waters and soft drinks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schweppes Belgium SA
(Get full report from official database of BE for Schweppes Belgium SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schweppes Belgium SA
Addition kinds of activities for Schweppes Belgium SA

282499. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
521102. Deur- en raamproducten | Door and window products
57319902. Elektronische consumentenapparatuur, nec | Consumer electronic equipment, nec
59920000. Bloemisten | Florists
61590202. Financieringsleasing, voertuigen: met uitzondering van auto's en vrachtwagens | Finance leasing, vehicles: except automobiles and trucks
96210101. Luchtverkeersleiding operaties, overheid | Air traffic control operations, government

Werken bij Schweppes Belgium SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schweppes Belgium SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schweppes Belgium SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schweppes Belgium SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Schweppes Belgium SA in sociale netwerken
Look for responds of Schweppes Belgium SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schweppes Belgium SA. Laat een reactie achter voor Schweppes Belgium SA. Schweppes Belgium SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schweppes Belgium SA. Leave a respond for Schweppes Belgium SA. Schweppes Belgium SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schweppes Belgium SA op de google maps. Adres en contacten Schweppes Belgium SA
Location of Schweppes Belgium SA on the google maps. Address and contacts of Schweppes Belgium SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schweppes Belgium SA Schweppes Belgium SA: La Ferme du Hameau du Roy | CHASSIPLAST | AGRIROCH SPRL | Du Mongh S | TERVAL SA

Other related companies as Schweppes Belgium SA: La Ferme du Hameau du Roy | CHASSIPLAST | AGRIROCH SPRL | Du Mongh S | TERVAL SA

Schweppes Belgium SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schweppes Belgium SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08442413330. Het bedrijf Schweppes Belgium SA bevindt zich op het adres: Rue du Cerf 127; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Waters and soft drinks. Producten gemaakt in Schweppes Belgium SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schweppes Belgium SA is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schweppes Belgium SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schweppes Belgium SA, openstaande posities, locatie van Schweppes Belgium SA op de kaart.

Schweppes Belgium SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schweppes Belgium SA, company assigned to the tax number BE08442413330. The company Schweppes Belgium SA is located at the address: Rue du Cerf 127; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Waters and soft drinks. Products created in Schweppes Belgium SA were not found.
The main activity of Schweppes Belgium SA is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schweppes Belgium SA is not available. You also can look at reviews of Schweppes Belgium SA, open positions, location of Schweppes Belgium SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schweppes Belgium SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schweppes Belgium SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schweppes Belgium SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schweppes Belgium SA, employees, financial statistics.