BROUWERIJ DE VALK NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BROUWERIJ DE VALK NV
Private companiesFurniture and Fixtures • BROUWERIJ DE VALK NV

Contactgegevens BROUWERIJ DE VALK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROUWERIJ DE VALK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROUWERIJ DE VALK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oud Sluisstraat 1; 2110; Wijnegem, België

Telefoon (phone): 03 326 20 10; 03 326 25 12 (+32-03 326 20 10; 03 326 25 12) 03 326 20 10; 03 326 25 12 (+32-03 326 20 10; 03 326 25 12)

Fax (fax): 03 326 27 36; 03 326 42 78 (+32-03 326 27 36; 03 326 42 78) 03 326 27 36; 03 326 42 78 (+32-03 326 27 36; 03 326 42 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROUWERIJ DE VALK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROUWERIJ DE VALK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROUWERIJ DE VALK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROUWERIJ DE VALK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROUWERIJ DE VALK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROUWERIJ DE VALK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROUWERIJ DE VALK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROUWERIJ DE VALK NV
Products information BROUWERIJ DE VALK NV

BTW identificatienummer (tax): BE09681121826
Ondernemingsnummer: 2790222167
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Beer & ale - Dealers

Product categorie (product category): Waters and soft drinks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROUWERIJ DE VALK NV
(Get full report from official database of BE for BROUWERIJ DE VALK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROUWERIJ DE VALK NV
Addition kinds of activities for BROUWERIJ DE VALK NV

546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
753499. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
51990600. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house

Werken bij BROUWERIJ DE VALK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROUWERIJ DE VALK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROUWERIJ DE VALK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROUWERIJ DE VALK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Leidinggevende magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma zoekt een persoon om hun magazijn aan te sturen en uit te bouwen.

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van BROUWERIJ DE VALK NV in sociale netwerken
Look for responds of BROUWERIJ DE VALK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROUWERIJ DE VALK NV. Laat een reactie achter voor BROUWERIJ DE VALK NV. BROUWERIJ DE VALK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROUWERIJ DE VALK NV. Leave a respond for BROUWERIJ DE VALK NV. BROUWERIJ DE VALK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROUWERIJ DE VALK NV op de google maps. Adres en contacten BROUWERIJ DE VALK NV
Location of BROUWERIJ DE VALK NV on the google maps. Address and contacts of BROUWERIJ DE VALK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BROUWERIJ DE VALK NV BROUWERIJ DE VALK NV: LIEVE BLANCQUAERT | DE BLOCK STEFAAN | L. CORNELIS | MEUBLES BOCLINVILLE | FastWrite

Other related companies as BROUWERIJ DE VALK NV: LIEVE BLANCQUAERT | DE BLOCK STEFAAN | L. CORNELIS | MEUBLES BOCLINVILLE | FastWrite

BROUWERIJ DE VALK NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROUWERIJ DE VALK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09681121826. Het bedrijf BROUWERIJ DE VALK NV bevindt zich op het adres: Oud Sluisstraat 1; 2110; Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 651,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Waters and soft drinks. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers.
De hoofdactiviteit van BROUWERIJ DE VALK NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROUWERIJ DE VALK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROUWERIJ DE VALK NV, openstaande posities, locatie van BROUWERIJ DE VALK NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BROUWERIJ DE VALK NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROUWERIJ DE VALK NV, company assigned to the tax number BE09681121826. The company BROUWERIJ DE VALK NV is located at the address: Oud Sluisstraat 1; 2110; Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 651,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Waters and soft drinks. List of products are Beer & ale - Dealers.
The main activity of BROUWERIJ DE VALK NV is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BROUWERIJ DE VALK NV is not available. You also can look at reviews of BROUWERIJ DE VALK NV, open positions, location of BROUWERIJ DE VALK NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROUWERIJ DE VALK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROUWERIJ DE VALK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROUWERIJ DE VALK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROUWERIJ DE VALK NV, employees, financial statistics.