Stasse Père & Fils scrl

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Stasse Père & Fils scrl
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Stasse Père & Fils scrl

Contactgegevens Stasse Père & Fils scrl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stasse Père & Fils scrl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stasse Père & Fils scrl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue J. Vanden Broeck 61; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 460 50 41; 0477 42 83 76 (+32-02 460 50 41; 0477 42 83 76) 02 460 50 41; 0477 42 83 76 (+32-02 460 50 41; 0477 42 83 76)

Fax (fax): 02 460 50 41 (+32-02 460 50 41) 02 460 50 41 (+32-02 460 50 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stasse Père & Fils scrl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stasse Père & Fils scrl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stasse Père & Fils scrl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stasse Père & Fils scrl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stasse Père & Fils scrl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stasse Père & Fils scrl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stasse Père & Fils scrl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stasse Père & Fils scrl
Products information Stasse Père & Fils scrl

BTW identificatienummer (tax): BE02493041992
Ondernemingsnummer: 2911346435
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Stasse Père & Fils scrl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waterproofing works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stasse Père & Fils scrl
(Get full report from official database of BE for Stasse Père & Fils scrl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stasse Père & Fils scrl
Addition kinds of activities for Stasse Père & Fils scrl

07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
50830200. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment

Werken bij Stasse Père & Fils scrl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stasse Père & Fils scrl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stasse Père & Fils scrl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stasse Père & Fils scrl. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

Zoek naar antwoorden van Stasse Père & Fils scrl in sociale netwerken
Look for responds of Stasse Père & Fils scrl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stasse Père & Fils scrl. Laat een reactie achter voor Stasse Père & Fils scrl. Stasse Père & Fils scrl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stasse Père & Fils scrl. Leave a respond for Stasse Père & Fils scrl. Stasse Père & Fils scrl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stasse Père & Fils scrl op de google maps. Adres en contacten Stasse Père & Fils scrl
Location of Stasse Père & Fils scrl on the google maps. Address and contacts of Stasse Père & Fils scrl

Andere gerelateerde bedrijven als come Stasse Père & Fils scrl Stasse Père & Fils scrl: Maerten Tim | HENRI CARLIER | DE NEVE | BLACK BOX NETWORK PRODUCTS NV | P?TISSERIE LE PATON

Other related companies as Stasse Père & Fils scrl: Maerten Tim | HENRI CARLIER | DE NEVE | BLACK BOX NETWORK PRODUCTS NV | P?TISSERIE LE PATON

Stasse Père & Fils scrl is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stasse Père & Fils scrl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02493041992. Het bedrijf Stasse Père & Fils scrl bevindt zich op het adres: Rue J. Vanden Broeck 61; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Waterproofing works. Producten gemaakt in Stasse Père & Fils scrl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stasse Père & Fils scrl is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stasse Père & Fils scrl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stasse Père & Fils scrl, openstaande posities, locatie van Stasse Père & Fils scrl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stasse Père & Fils scrl is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stasse Père & Fils scrl, company assigned to the tax number BE02493041992. The company Stasse Père & Fils scrl is located at the address: Rue J. Vanden Broeck 61; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Waterproofing works. Products created in Stasse Père & Fils scrl were not found.
The main activity of Stasse Père & Fils scrl is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Stasse Père & Fils scrl is not available. You also can look at reviews of Stasse Père & Fils scrl, open positions, location of Stasse Père & Fils scrl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stasse Père & Fils scrl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stasse Père & Fils scrl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stasse Père & Fils scrl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stasse Père & Fils scrl, employees, financial statistics.