Culligan

Contactgegevens Culligan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Culligan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Culligan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paul Gilsonlaan 45-49; 1601; Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek), België

Telefoon (phone): 02 331 27 62; 0800 902 40; 0800 940 04 (+32-02 331 27 62; 0800 902 40; 0800 940 04) 02 331 27 62; 0800 902 40; 0800 940 04 (+32-02 331 27 62; 0800 902 40; 0800 940 04)

Fax (fax): 02 331 27 64; 02 377 03 12 (+32-02 331 27 64; 02 377 03 12) 02 331 27 64; 02 377 03 12 (+32-02 331 27 64; 02 377 03 12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Culligan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Culligan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Culligan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Culligan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Culligan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Culligan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Culligan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Culligan
Products information Culligan

BTW identificatienummer (tax): BE05554107666
Ondernemingsnummer: 1789916992
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Water softeners; Salt - Mfg. & Whol; Waters & soft drinks

Product categorie (product category): Water treatment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Culligan
(Get full report from official database of BE for Culligan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Culligan
Addition kinds of activities for Culligan

2678. Kantoorartikelen | Stationery products
228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
769907. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
34460404. Purlins, lichtmetaalstaal | Purlins, light gauge steel
34699913. Radio- of tv-chassis, gestempeld metaal | Radio or television chassis, stamped metal

Werken bij Culligan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Culligan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Culligan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Culligan. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van Culligan in sociale netwerken
Look for responds of Culligan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Culligan. Laat een reactie achter voor Culligan. Culligan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Culligan. Leave a respond for Culligan. Culligan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Culligan op de google maps. Adres en contacten Culligan
Location of Culligan on the google maps. Address and contacts of Culligan

Andere gerelateerde bedrijven als come Culligan Culligan: Luc Pauwen SPRL | CONTAINERPARK VORSELAAR | J-B RAES | De Meersman J | TECNO CITY

Other related companies as Culligan: Luc Pauwen SPRL | CONTAINERPARK VORSELAAR | J-B RAES | De Meersman J | TECNO CITY

Culligan is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Culligan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05554107666. Het bedrijf Culligan bevindt zich op het adres: Paul Gilsonlaan 45-49; 1601; Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Water treatment. Lijst met producten zijn Water softeners; Salt - Mfg. & Whol; Waters & soft drinks.
De hoofdactiviteit van Culligan is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Culligan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Culligan, openstaande posities, locatie van Culligan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Culligan is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Culligan, company assigned to the tax number BE05554107666. The company Culligan is located at the address: Paul Gilsonlaan 45-49; 1601; Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Water treatment. List of products are Water softeners; Salt - Mfg. & Whol; Waters & soft drinks.
The main activity of Culligan is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Culligan is not available. You also can look at reviews of Culligan, open positions, location of Culligan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Culligan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Culligan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Culligan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Culligan, employees, financial statistics.