Spee R

Contactgegevens Spee R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spee R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spee R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Knipscheerstraat 1; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 31 64 82 (+32-011 31 64 82) 011 31 64 82 (+32-011 31 64 82)

Fax (fax): +32 (87) 126-64-61 +32 (87) 126-64-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spee R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spee R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spee R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spee R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spee R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spee R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spee R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spee R
Products information Spee R

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Spee R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water heaters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spee R
(Get full report from official database of BE for Spee R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spee R
Addition kinds of activities for Spee R

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
809300. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
22820205. Polypropyleenfilamentgarens: draaien, wikkelen, enz. | Polypropylene filament yarn: twisting, winding, etc.
22840201. Katoen draad | Cotton thread
32720104. Tanks, beton | Tanks, concrete
61119900. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec

Werken bij Spee R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spee R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spee R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spee R. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

Zoek naar antwoorden van Spee R in sociale netwerken
Look for responds of Spee R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spee R. Laat een reactie achter voor Spee R. Spee R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spee R. Leave a respond for Spee R. Spee R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spee R op de google maps. Adres en contacten Spee R
Location of Spee R on the google maps. Address and contacts of Spee R

Andere gerelateerde bedrijven als come Spee R Spee R: OPUS | Goldy | Carmeuse SA | G. OST | Halin F

Other related companies as Spee R: OPUS | Goldy | Carmeuse SA | G. OST | Halin F

Spee R is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spee R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf Spee R bevindt zich op het adres: Knipscheerstraat 1; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Water heaters. Producten gemaakt in Spee R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spee R is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spee R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spee R, openstaande posities, locatie van Spee R op de kaart.

Spee R is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spee R, company assigned to the tax number BE04823516845. The company Spee R is located at the address: Knipscheerstraat 1; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Water heaters. Products created in Spee R were not found.
The main activity of Spee R is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Spee R is not available. You also can look at reviews of Spee R, open positions, location of Spee R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spee R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spee R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spee R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spee R, employees, financial statistics.