Emile Zoda SPRL

Contactgegevens Emile Zoda SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Emile Zoda SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Emile Zoda SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Pont de Luttre 101; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 345 35 17; 0477 33 10 97 (+32-02 345 35 17; 0477 33 10 97) 02 345 35 17; 0477 33 10 97 (+32-02 345 35 17; 0477 33 10 97)

Fax (fax): +32 (53) 874-25-88 +32 (53) 874-25-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Emile Zoda SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Emile Zoda SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Emile Zoda SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Emile Zoda SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Emile Zoda SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Emile Zoda SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Emile Zoda SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Emile Zoda SPRL
Products information Emile Zoda SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08701141357
Ondernemingsnummer: 6187194824
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors

Product categorie (product category): Water heaters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Emile Zoda SPRL
(Get full report from official database of BE for Emile Zoda SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Emile Zoda SPRL
Addition kinds of activities for Emile Zoda SPRL

357702. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
733199. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
10410000. Gouden ertsen | Gold ores
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services

Werken bij Emile Zoda SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Emile Zoda SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Emile Zoda SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Emile Zoda SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

Zoek naar antwoorden van Emile Zoda SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Emile Zoda SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Emile Zoda SPRL. Laat een reactie achter voor Emile Zoda SPRL. Emile Zoda SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Emile Zoda SPRL. Leave a respond for Emile Zoda SPRL. Emile Zoda SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Emile Zoda SPRL op de google maps. Adres en contacten Emile Zoda SPRL
Location of Emile Zoda SPRL on the google maps. Address and contacts of Emile Zoda SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Emile Zoda SPRL Emile Zoda SPRL: H?TEL DES VENTES DE LA COURONNE | BOUTIQUE LAURENT | DE NECTAR | Bertelle Stephane | Lights Shades

Other related companies as Emile Zoda SPRL: H?TEL DES VENTES DE LA COURONNE | BOUTIQUE LAURENT | DE NECTAR | Bertelle Stephane | Lights Shades

Emile Zoda SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Emile Zoda SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08701141357. Het bedrijf Emile Zoda SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Pont de Luttre 101; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Water heaters. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van Emile Zoda SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Emile Zoda SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Emile Zoda SPRL, openstaande posities, locatie van Emile Zoda SPRL op de kaart.

Emile Zoda SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Emile Zoda SPRL, company assigned to the tax number BE08701141357. The company Emile Zoda SPRL is located at the address: Avenue du Pont de Luttre 101; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Water heaters. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors.
The main activity of Emile Zoda SPRL is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Emile Zoda SPRL is not available. You also can look at reviews of Emile Zoda SPRL, open positions, location of Emile Zoda SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Emile Zoda SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Emile Zoda SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Emile Zoda SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Emile Zoda SPRL, employees, financial statistics.