Four de Basse Wavre

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Four de Basse Wavre
Private companiesPersonal Services • Four de Basse Wavre

Contactgegevens Four de Basse Wavre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Four de Basse Wavre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Four de Basse Wavre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée du Longchamp 2; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 84 54 74 (+32-010 84 54 74) 010 84 54 74 (+32-010 84 54 74)

Fax (fax): +32 (50) 139-75-38 +32 (50) 139-75-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Four de Basse Wavre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Four de Basse Wavre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Four de Basse Wavre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Four de Basse Wavre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Four de Basse Wavre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Four de Basse Wavre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Four de Basse Wavre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Four de Basse Wavre
Products information Four de Basse Wavre

BTW identificatienummer (tax): BE06265472412
Ondernemingsnummer: 2340881347
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Four de Basse Wavre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waste management

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Four de Basse Wavre
(Get full report from official database of BE for Four de Basse Wavre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Four de Basse Wavre
Addition kinds of activities for Four de Basse Wavre

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
5541. Benzine tankstations | Gasoline service stations
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
794804. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
65120200. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment

Werken bij Four de Basse Wavre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Four de Basse Wavre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Four de Basse Wavre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Four de Basse Wavre. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Four de Basse Wavre in sociale netwerken
Look for responds of Four de Basse Wavre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Four de Basse Wavre. Laat een reactie achter voor Four de Basse Wavre. Four de Basse Wavre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Four de Basse Wavre. Leave a respond for Four de Basse Wavre. Four de Basse Wavre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Four de Basse Wavre op de google maps. Adres en contacten Four de Basse Wavre
Location of Four de Basse Wavre on the google maps. Address and contacts of Four de Basse Wavre

Andere gerelateerde bedrijven als come Four de Basse Wavre Four de Basse Wavre: FLLEATHER CREATION NV | LANDBOUWKREDIET | Stad & Cultuur VZW | AIME BAPTIST | Oswald De Riemaecker

Other related companies as Four de Basse Wavre: FLLEATHER CREATION NV | LANDBOUWKREDIET | Stad & Cultuur VZW | AIME BAPTIST | Oswald De Riemaecker

Four de Basse Wavre is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Four de Basse Wavre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06265472412. Het bedrijf Four de Basse Wavre bevindt zich op het adres: Chaussée du Longchamp 2; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Waste management. Producten gemaakt in Four de Basse Wavre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Four de Basse Wavre is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Four de Basse Wavre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Four de Basse Wavre, openstaande posities, locatie van Four de Basse Wavre op de kaart.

Four de Basse Wavre is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Four de Basse Wavre, company assigned to the tax number BE06265472412. The company Four de Basse Wavre is located at the address: Chaussée du Longchamp 2; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Waste management. Products created in Four de Basse Wavre were not found.
The main activity of Four de Basse Wavre is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Four de Basse Wavre is not available. You also can look at reviews of Four de Basse Wavre, open positions, location of Four de Basse Wavre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Four de Basse Wavre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Four de Basse Wavre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Four de Basse Wavre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Four de Basse Wavre, employees, financial statistics.