MIELE-ELECTRO VETS

Contactgegevens MIELE-ELECTRO VETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIELE-ELECTRO VETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIELE-ELECTRO VETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 246-248; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 455 99 74 (+32-03 455 99 74) 03 455 99 74 (+32-03 455 99 74)

Fax (fax): 03 454 37 98 (+32-03 454 37 98) 03 454 37 98 (+32-03 454 37 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIELE-ELECTRO VETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIELE-ELECTRO VETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIELE-ELECTRO VETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIELE-ELECTRO VETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIELE-ELECTRO VETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIELE-ELECTRO VETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIELE-ELECTRO VETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIELE-ELECTRO VETS
Products information MIELE-ELECTRO VETS

BTW identificatienummer (tax): BE06518157958
Ondernemingsnummer: 1424621582
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail

Product categorie (product category): Washing machines and automatic laundry driers - Retail,Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIELE-ELECTRO VETS
(Get full report from official database of BE for MIELE-ELECTRO VETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIELE-ELECTRO VETS
Addition kinds of activities for MIELE-ELECTRO VETS

20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
25410301. Tellers of toonbanken, hout | Counters or counter display cases, wood
34339903. Salamanders, gas of distilleren olieverbranding | Salamanders, gas or distillate oil burning
38240112. Tallying meters | Tallying meters
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work
83220802. Drugsmisbruik counselor, nontreatment | Drug abuse counselor, nontreatment

Werken bij MIELE-ELECTRO VETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIELE-ELECTRO VETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIELE-ELECTRO VETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIELE-ELECTRO VETS. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

 • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

 • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

 • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

 • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

 • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: LEKIME

  Type: Vaste Job

  Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

 • Accountmanager werving & selectie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

 • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

  Type: Vaste Job

  VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

 • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

 • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

  Regio: België

  Bedrijf: La Confiance

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

 • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van MIELE-ELECTRO VETS in sociale netwerken
Look for responds of MIELE-ELECTRO VETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIELE-ELECTRO VETS. Laat een reactie achter voor MIELE-ELECTRO VETS. MIELE-ELECTRO VETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIELE-ELECTRO VETS. Leave a respond for MIELE-ELECTRO VETS. MIELE-ELECTRO VETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIELE-ELECTRO VETS op de google maps. Adres en contacten MIELE-ELECTRO VETS
Location of MIELE-ELECTRO VETS on the google maps. Address and contacts of MIELE-ELECTRO VETS

Andere gerelateerde bedrijven als come MIELE-ELECTRO VETS MIELE-ELECTRO VETS: CHRISTIAENSEN | GENABO | DIRK VAN DEN BOGAERT | BOSMANS | DALEMANS S.A.

Other related companies as MIELE-ELECTRO VETS: CHRISTIAENSEN | GENABO | DIRK VAN DEN BOGAERT | BOSMANS | DALEMANS S.A.

MIELE-ELECTRO VETS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIELE-ELECTRO VETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06518157958. Het bedrijf MIELE-ELECTRO VETS bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 246-248; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Washing machines and automatic laundry driers - Retail,Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail.
De hoofdactiviteit van MIELE-ELECTRO VETS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIELE-ELECTRO VETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIELE-ELECTRO VETS, openstaande posities, locatie van MIELE-ELECTRO VETS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MIELE-ELECTRO VETS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIELE-ELECTRO VETS, company assigned to the tax number BE06518157958. The company MIELE-ELECTRO VETS is located at the address: Liersesteenweg 246-248; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Washing machines and automatic laundry driers - Retail,Mainten. and Repair. List of products are Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail.
The main activity of MIELE-ELECTRO VETS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIELE-ELECTRO VETS is not available. You also can look at reviews of MIELE-ELECTRO VETS, open positions, location of MIELE-ELECTRO VETS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIELE-ELECTRO VETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIELE-ELECTRO VETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIELE-ELECTRO VETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIELE-ELECTRO VETS, employees, financial statistics.