Petrens Transbelga BVBA-SPRL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Petrens Transbelga BVBA-SPRL
Private companiesApparel and Accessory Stores • Petrens Transbelga BVBA-SPRL

Contactgegevens Petrens Transbelga BVBA-SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petrens Transbelga BVBA-SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Petrens Transbelga BVBA-SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 321; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 687 99 79 (+32-02 687 99 79) 02 687 99 79 (+32-02 687 99 79)

Fax (fax): 02 687 99 22 (+32-02 687 99 22) 02 687 99 22 (+32-02 687 99 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petrens Transbelga BVBA-SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petrens Transbelga BVBA-SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petrens Transbelga BVBA-SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petrens Transbelga BVBA-SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petrens Transbelga BVBA-SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petrens Transbelga BVBA-SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petrens Transbelga BVBA-SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petrens Transbelga BVBA-SPRL
Products information Petrens Transbelga BVBA-SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03989654541
Ondernemingsnummer: 1280151367
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Transport - General; Transport - International

Product categorie (product category): Warehouses - Merchandise

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petrens Transbelga BVBA-SPRL
(Get full report from official database of BE for Petrens Transbelga BVBA-SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Petrens Transbelga BVBA-SPRL
Addition kinds of activities for Petrens Transbelga BVBA-SPRL

503199. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial

Werken bij Petrens Transbelga BVBA-SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petrens Transbelga BVBA-SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petrens Transbelga BVBA-SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petrens Transbelga BVBA-SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Petrens Transbelga BVBA-SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Petrens Transbelga BVBA-SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petrens Transbelga BVBA-SPRL. Laat een reactie achter voor Petrens Transbelga BVBA-SPRL. Petrens Transbelga BVBA-SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petrens Transbelga BVBA-SPRL. Leave a respond for Petrens Transbelga BVBA-SPRL. Petrens Transbelga BVBA-SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petrens Transbelga BVBA-SPRL op de google maps. Adres en contacten Petrens Transbelga BVBA-SPRL
Location of Petrens Transbelga BVBA-SPRL on the google maps. Address and contacts of Petrens Transbelga BVBA-SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Petrens Transbelga BVBA-SPRL Petrens Transbelga BVBA-SPRL: Luyckx Dirk | JEAN J?NGLING | ACE NV | C. CEUSTERS | ROGER TAVERNIER

Other related companies as Petrens Transbelga BVBA-SPRL: Luyckx Dirk | JEAN J?NGLING | ACE NV | C. CEUSTERS | ROGER TAVERNIER

Petrens Transbelga BVBA-SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Petrens Transbelga BVBA-SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03989654541. Het bedrijf Petrens Transbelga BVBA-SPRL bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 321; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 763,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Warehouses - Merchandise. Lijst met producten zijn Transport - General; Transport - International.
De hoofdactiviteit van Petrens Transbelga BVBA-SPRL is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petrens Transbelga BVBA-SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petrens Transbelga BVBA-SPRL, openstaande posities, locatie van Petrens Transbelga BVBA-SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Petrens Transbelga BVBA-SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Petrens Transbelga BVBA-SPRL, company assigned to the tax number BE03989654541. The company Petrens Transbelga BVBA-SPRL is located at the address: Brusselsesteenweg 321; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 763,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Warehouses - Merchandise. List of products are Transport - General; Transport - International.
The main activity of Petrens Transbelga BVBA-SPRL is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Petrens Transbelga BVBA-SPRL is not available. You also can look at reviews of Petrens Transbelga BVBA-SPRL, open positions, location of Petrens Transbelga BVBA-SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petrens Transbelga BVBA-SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petrens Transbelga BVBA-SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petrens Transbelga BVBA-SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petrens Transbelga BVBA-SPRL, employees, financial statistics.