REN? CARETTE

Contactgegevens REN? CARETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REN? CARETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

REN? CARETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EZELSTRAAT 76; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50332954 (+32-50332954) 50332954 (+32-50332954)

Fax (fax): +32 (82) 246-63-79 +32 (82) 246-63-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REN? CARETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REN? CARETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REN? CARETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REN? CARETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REN? CARETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REN? CARETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REN? CARETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REN? CARETTE
Products information REN? CARETTE

BTW identificatienummer (tax): BE08648956298
Ondernemingsnummer: 2463378906
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 178,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in REN? CARETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): WAPENS AND MUNITIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REN? CARETTE
(Get full report from official database of BE for REN? CARETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor REN? CARETTE
Addition kinds of activities for REN? CARETTE

109902. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
15210000. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
26780200. Tabletten en pads | Tablets and pads
38290108. Instrumentbordmeters, automotive: geautomatiseerd | Instrument board gauges, automotive: computerized
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
51910107. pesticiden | Pesticides
82110300. Openbare elementaire en middelbare scholen | Public elementary and secondary schools

Werken bij REN? CARETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REN? CARETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REN? CARETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REN? CARETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van REN? CARETTE in sociale netwerken
Look for responds of REN? CARETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor REN? CARETTE. Laat een reactie achter voor REN? CARETTE. REN? CARETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REN? CARETTE. Leave a respond for REN? CARETTE. REN? CARETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REN? CARETTE op de google maps. Adres en contacten REN? CARETTE
Location of REN? CARETTE on the google maps. Address and contacts of REN? CARETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come REN? CARETTE REN? CARETTE: Sun & Beauty Point | ODEURS M?HLEBACH & Cie-OMC | JORN LULLY | STEVEN COOPMAN | AZEMA

Other related companies as REN? CARETTE: Sun & Beauty Point | ODEURS M?HLEBACH & Cie-OMC | JORN LULLY | STEVEN COOPMAN | AZEMA

REN? CARETTE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REN? CARETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08648956298. Het bedrijf REN? CARETTE bevindt zich op het adres: EZELSTRAAT 76; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 178,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is WAPENS AND MUNITIE. Producten gemaakt in REN? CARETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REN? CARETTE is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REN? CARETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REN? CARETTE, openstaande posities, locatie van REN? CARETTE op de kaart.

REN? CARETTE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is REN? CARETTE, company assigned to the tax number BE08648956298. The company REN? CARETTE is located at the address: EZELSTRAAT 76; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 178,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is WAPENS AND MUNITIE. Products created in REN? CARETTE were not found.
The main activity of REN? CARETTE is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of REN? CARETTE is not available. You also can look at reviews of REN? CARETTE, open positions, location of REN? CARETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REN? CARETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REN? CARETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REN? CARETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REN? CARETTE, employees, financial statistics.