DECOLOR TONY MERTENS

Contactgegevens DECOLOR TONY MERTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECOLOR TONY MERTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECOLOR TONY MERTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stevenslei 41-43; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 322 19 87 (+32-03 322 19 87) 03 322 19 87 (+32-03 322 19 87)

Fax (fax): 03 322 18 38 (+32-03 322 18 38) 03 322 18 38 (+32-03 322 18 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECOLOR TONY MERTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECOLOR TONY MERTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECOLOR TONY MERTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECOLOR TONY MERTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECOLOR TONY MERTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECOLOR TONY MERTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECOLOR TONY MERTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECOLOR TONY MERTENS
Products information DECOLOR TONY MERTENS

BTW identificatienummer (tax): BE03068176269
Ondernemingsnummer: 2078033447
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Parquets; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Wallpaper - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECOLOR TONY MERTENS
(Get full report from official database of BE for DECOLOR TONY MERTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECOLOR TONY MERTENS
Addition kinds of activities for DECOLOR TONY MERTENS

9512. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
348999. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
34440102. Flumes, plaatwerk | Flumes, sheet metal
35310709. Steengoeders, draagbaar | Stone pulverizers, portable
39991202. Knoppen: rood kruis, unie, identificatie | Buttons: red cross, union, identification
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
76991811. Rug reparatie winkel, niet gecombineerd met schoonmaken | Rug repair shop, not combined with cleaning

Werken bij DECOLOR TONY MERTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECOLOR TONY MERTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECOLOR TONY MERTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECOLOR TONY MERTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Purspuiter met rijbewijs C of CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een chauffeur die ook zal werken als purspuiter.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van DECOLOR TONY MERTENS in sociale netwerken
Look for responds of DECOLOR TONY MERTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECOLOR TONY MERTENS. Laat een reactie achter voor DECOLOR TONY MERTENS. DECOLOR TONY MERTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECOLOR TONY MERTENS. Leave a respond for DECOLOR TONY MERTENS. DECOLOR TONY MERTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECOLOR TONY MERTENS op de google maps. Adres en contacten DECOLOR TONY MERTENS
Location of DECOLOR TONY MERTENS on the google maps. Address and contacts of DECOLOR TONY MERTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DECOLOR TONY MERTENS DECOLOR TONY MERTENS: J.C. JADOT | Juridisch Fiskaal Bureau Theo Monnes CV | Michiels M | BOULANGERIE ORBAN | FANFARE HOEVERHEIDEGALM

Other related companies as DECOLOR TONY MERTENS: J.C. JADOT | Juridisch Fiskaal Bureau Theo Monnes CV | Michiels M | BOULANGERIE ORBAN | FANFARE HOEVERHEIDEGALM

DECOLOR TONY MERTENS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECOLOR TONY MERTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03068176269. Het bedrijf DECOLOR TONY MERTENS bevindt zich op het adres: Stevenslei 41-43; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wallpaper - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Parquets; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van DECOLOR TONY MERTENS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECOLOR TONY MERTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECOLOR TONY MERTENS, openstaande posities, locatie van DECOLOR TONY MERTENS op de kaart.

DECOLOR TONY MERTENS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECOLOR TONY MERTENS, company assigned to the tax number BE03068176269. The company DECOLOR TONY MERTENS is located at the address: Stevenslei 41-43; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wallpaper - Retail. List of products are Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail; Parquets; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail; Floor coverings - Retail.
The main activity of DECOLOR TONY MERTENS is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DECOLOR TONY MERTENS is not available. You also can look at reviews of DECOLOR TONY MERTENS, open positions, location of DECOLOR TONY MERTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECOLOR TONY MERTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECOLOR TONY MERTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECOLOR TONY MERTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECOLOR TONY MERTENS, employees, financial statistics.