v-EXPRESSIONS

Contactgegevens v-EXPRESSIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data v-EXPRESSIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

v-EXPRESSIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herenthoutseweg 243; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 0476 72 97 12 (+32-0476 72 97 12) 0476 72 97 12 (+32-0476 72 97 12)

Fax (fax): 014 72 45 84 (+32-014 72 45 84) 014 72 45 84 (+32-014 72 45 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) v-EXPRESSIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "v-EXPRESSIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "v-EXPRESSIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van v-EXPRESSIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen v-EXPRESSIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of v-EXPRESSIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees v-EXPRESSIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti v-EXPRESSIONS
Products information v-EXPRESSIONS

BTW identificatienummer (tax): BE03941314697
Ondernemingsnummer: 4272827148
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 189,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Painting contractors

Product categorie (product category): Wall paintings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor v-EXPRESSIONS
(Get full report from official database of BE for v-EXPRESSIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor v-EXPRESSIONS
Addition kinds of activities for v-EXPRESSIONS

382402. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
28249909. Polyestervezels | Polyester fibers
35319903. Automobile wrecker lifts | Automobile wrecker hoists
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial
80119902. Beroeps- en industrie specialist, arts / chirurg | Occupational and industrial specialist, physician/surgeon

Werken bij v-EXPRESSIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in v-EXPRESSIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor v-EXPRESSIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for v-EXPRESSIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van v-EXPRESSIONS in sociale netwerken
Look for responds of v-EXPRESSIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor v-EXPRESSIONS. Laat een reactie achter voor v-EXPRESSIONS. v-EXPRESSIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for v-EXPRESSIONS. Leave a respond for v-EXPRESSIONS. v-EXPRESSIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie v-EXPRESSIONS op de google maps. Adres en contacten v-EXPRESSIONS
Location of v-EXPRESSIONS on the google maps. Address and contacts of v-EXPRESSIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come v-EXPRESSIONS v-EXPRESSIONS: KRUIMELTJE ('T) | LA GRIGOLETTE | GIANCARLO PROSDOCIMI | ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN | D. JOUANT

Other related companies as v-EXPRESSIONS: KRUIMELTJE ('T) | LA GRIGOLETTE | GIANCARLO PROSDOCIMI | ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN | D. JOUANT

v-EXPRESSIONS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is v-EXPRESSIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03941314697. Het bedrijf v-EXPRESSIONS bevindt zich op het adres: Herenthoutseweg 243; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 189,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wall paintings. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van v-EXPRESSIONS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van v-EXPRESSIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van v-EXPRESSIONS, openstaande posities, locatie van v-EXPRESSIONS op de kaart.

v-EXPRESSIONS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is v-EXPRESSIONS, company assigned to the tax number BE03941314697. The company v-EXPRESSIONS is located at the address: Herenthoutseweg 243; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 189,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wall paintings. List of products are Painting contractors.
The main activity of v-EXPRESSIONS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of v-EXPRESSIONS is not available. You also can look at reviews of v-EXPRESSIONS, open positions, location of v-EXPRESSIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over v-EXPRESSIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf v-EXPRESSIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about v-EXPRESSIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company v-EXPRESSIONS, employees, financial statistics.