Van Gaver BVBA

Contactgegevens Van Gaver BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gaver BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gaver BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk De Weerdtstraat 23; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 645 06 66 (+32-03 645 06 66) 03 645 06 66 (+32-03 645 06 66)

Fax (fax): 03 645 06 00 (+32-03 645 06 00) 03 645 06 00 (+32-03 645 06 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gaver BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gaver BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gaver BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gaver BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gaver BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gaver BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gaver BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gaver BVBA
Products information Van Gaver BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06757934570
Ondernemingsnummer: 5602996826
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Carpenters

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gaver BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Gaver BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gaver BVBA
Addition kinds of activities for Van Gaver BVBA

7542. wasstraten | Carwashes
275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
22590200. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
56119907. Stropdassen | Tie shops

Werken bij Van Gaver BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gaver BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gaver BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gaver BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van Van Gaver BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Gaver BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gaver BVBA. Laat een reactie achter voor Van Gaver BVBA. Van Gaver BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gaver BVBA. Leave a respond for Van Gaver BVBA. Van Gaver BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gaver BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Gaver BVBA
Location of Van Gaver BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Gaver BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gaver BVBA Van Gaver BVBA: AGNES KLEIS | PARFUMERIE EVA | KAMIEL VAN HOECKE | AUTOBEDRIJF DE KEUKELEIRE NV | FRAMBOISERIE DE MALM?DY

Other related companies as Van Gaver BVBA: AGNES KLEIS | PARFUMERIE EVA | KAMIEL VAN HOECKE | AUTOBEDRIJF DE KEUKELEIRE NV | FRAMBOISERIE DE MALM?DY

Van Gaver BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gaver BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06757934570. Het bedrijf Van Gaver BVBA bevindt zich op het adres: Lodewijk De Weerdtstraat 23; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 352,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van Van Gaver BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gaver BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gaver BVBA, openstaande posities, locatie van Van Gaver BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Gaver BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Gaver BVBA, company assigned to the tax number BE06757934570. The company Van Gaver BVBA is located at the address: Lodewijk De Weerdtstraat 23; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 352,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wall cupboards. List of products are Carpenters.
The main activity of Van Gaver BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gaver BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Gaver BVBA, open positions, location of Van Gaver BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gaver BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gaver BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gaver BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gaver BVBA, employees, financial statistics.