INTERIEUR ROVA

Contactgegevens INTERIEUR ROVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEUR ROVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEUR ROVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Leiteweg 32; 8020; Oostkamp (Ruddervoorde), België

Telefoon (phone): 050 27 62 23; 050 28 17 47; 0475 48 84 89 (+32-050 27 62 23; 050 28 17 47; 0475 48 84 89) 050 27 62 23; 050 28 17 47; 0475 48 84 89 (+32-050 27 62 23; 050 28 17 47; 0475 48 84 89)

Fax (fax): 050 27 62 23 (+32-050 27 62 23) 050 27 62 23 (+32-050 27 62 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEUR ROVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEUR ROVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEUR ROVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEUR ROVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEUR ROVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEUR ROVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEUR ROVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEUR ROVA
Products information INTERIEUR ROVA

BTW identificatienummer (tax): BE02152191162
Ondernemingsnummer: 9899475097
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Kitchen installations; Furniture - Office; Interior decoration

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEUR ROVA
(Get full report from official database of BE for INTERIEUR ROVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEUR ROVA
Addition kinds of activities for INTERIEUR ROVA

381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
10949904. Roscoeliet (vanadium hydromica) mijnbouw | Roscoelite (vanadium hydromica) mining
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
51479901. Reuzel | Lard
59990601. Audiovisuele apparatuur en benodigdheden | Audio-visual equipment and supplies
82449901. Business College of School | Business college or school

Werken bij INTERIEUR ROVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEUR ROVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEUR ROVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEUR ROVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van INTERIEUR ROVA in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEUR ROVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEUR ROVA. Laat een reactie achter voor INTERIEUR ROVA. INTERIEUR ROVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEUR ROVA. Leave a respond for INTERIEUR ROVA. INTERIEUR ROVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEUR ROVA op de google maps. Adres en contacten INTERIEUR ROVA
Location of INTERIEUR ROVA on the google maps. Address and contacts of INTERIEUR ROVA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEUR ROVA INTERIEUR ROVA: BAKKERIJ VAN BRABANT | STIJN NACHTERGAELE | UILENSPIEGELS OEDELEM | Danytax SPRL | INSTITUUT FLORA

Other related companies as INTERIEUR ROVA: BAKKERIJ VAN BRABANT | STIJN NACHTERGAELE | UILENSPIEGELS OEDELEM | Danytax SPRL | INSTITUUT FLORA

INTERIEUR ROVA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEUR ROVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02152191162. Het bedrijf INTERIEUR ROVA bevindt zich op het adres: De Leiteweg 32; 8020; Oostkamp (Ruddervoorde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Furniture - Office; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van INTERIEUR ROVA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEUR ROVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEUR ROVA, openstaande posities, locatie van INTERIEUR ROVA op de kaart.

INTERIEUR ROVA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERIEUR ROVA, company assigned to the tax number BE02152191162. The company INTERIEUR ROVA is located at the address: De Leiteweg 32; 8020; Oostkamp (Ruddervoorde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wall cupboards. List of products are Kitchen installations; Furniture - Office; Interior decoration.
The main activity of INTERIEUR ROVA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEUR ROVA is not available. You also can look at reviews of INTERIEUR ROVA, open positions, location of INTERIEUR ROVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEUR ROVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEUR ROVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEUR ROVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEUR ROVA, employees, financial statistics.