C.P.A.S.

Contactgegevens C.P.A.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.P.A.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.P.A.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CENTRE 79; 6250; AISEAU-PRESLES, België

Telefoon (phone): 71741091 (+32-71741091) 71741091 (+32-71741091)

Fax (fax): +32 (69) 588-98-36 +32 (69) 588-98-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.P.A.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.P.A.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.P.A.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.P.A.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.P.A.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.P.A.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.P.A.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.P.A.S.
Products information C.P.A.S.

BTW identificatienummer (tax): BE09479248046
Ondernemingsnummer: 5674407958
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in C.P.A.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.P.A.S.
(Get full report from official database of BE for C.P.A.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.P.A.S.
Addition kinds of activities for C.P.A.S.

513604. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec

Werken bij C.P.A.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.P.A.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.P.A.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.P.A.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

Zoek naar antwoorden van C.P.A.S. in sociale netwerken
Look for responds of C.P.A.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.P.A.S.. Laat een reactie achter voor C.P.A.S.. C.P.A.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.P.A.S.. Leave a respond for C.P.A.S.. C.P.A.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.P.A.S. op de google maps. Adres en contacten C.P.A.S.
Location of C.P.A.S. on the google maps. Address and contacts of C.P.A.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.P.A.S. C.P.A.S.: Imbofoon | KATRIN STOFFREGEN | MOTOR SERVICE BELGIUM | Artemis NV | PC CENTER

Other related companies as C.P.A.S.: Imbofoon | KATRIN STOFFREGEN | MOTOR SERVICE BELGIUM | Artemis NV | PC CENTER

C.P.A.S. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.P.A.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09479248046. Het bedrijf C.P.A.S. bevindt zich op het adres: RUE DU CENTRE 79; 6250; AISEAU-PRESLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in C.P.A.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.P.A.S. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.P.A.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.P.A.S., openstaande posities, locatie van C.P.A.S. op de kaart.

C.P.A.S. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.P.A.S., company assigned to the tax number BE09479248046. The company C.P.A.S. is located at the address: RUE DU CENTRE 79; 6250; AISEAU-PRESLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Overheidsdiensten. Products created in C.P.A.S. were not found.
The main activity of C.P.A.S. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.P.A.S. is not available. You also can look at reviews of C.P.A.S., open positions, location of C.P.A.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.P.A.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.P.A.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.P.A.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.P.A.S., employees, financial statistics.