Scheyvaerts A. D.O.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Scheyvaerts A. D.O.
Private companiesFurniture and Fixtures • Scheyvaerts A. D.O.

Contactgegevens Scheyvaerts A. D.O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scheyvaerts A. D.O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scheyvaerts A. D.O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 72; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 0475 83 20 70; 03 448 44 69 (+32-0475 83 20 70; 03 448 44 69) 0475 83 20 70; 03 448 44 69 (+32-0475 83 20 70; 03 448 44 69)

Fax (fax): +32 (84) 436-24-46 +32 (84) 436-24-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scheyvaerts A. D.O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scheyvaerts A. D.O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scheyvaerts A. D.O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scheyvaerts A. D.O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scheyvaerts A. D.O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scheyvaerts A. D.O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scheyvaerts A. D.O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scheyvaerts A. D.O.
Products information Scheyvaerts A. D.O.

BTW identificatienummer (tax): BE07306152343
Ondernemingsnummer: 2754241943
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Scheyvaerts A. D.O. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scheyvaerts A. D.O.
(Get full report from official database of BE for Scheyvaerts A. D.O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scheyvaerts A. D.O.
Addition kinds of activities for Scheyvaerts A. D.O.

20990503. Gravy mengt, droog | Gravy mixes, dry
35599933. Tegelmakende machines | Tile making machines
39990818. Windgongen | Wind chimes
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij Scheyvaerts A. D.O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scheyvaerts A. D.O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scheyvaerts A. D.O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scheyvaerts A. D.O.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

Zoek naar antwoorden van Scheyvaerts A. D.O. in sociale netwerken
Look for responds of Scheyvaerts A. D.O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scheyvaerts A. D.O.. Laat een reactie achter voor Scheyvaerts A. D.O.. Scheyvaerts A. D.O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scheyvaerts A. D.O.. Leave a respond for Scheyvaerts A. D.O.. Scheyvaerts A. D.O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scheyvaerts A. D.O. op de google maps. Adres en contacten Scheyvaerts A. D.O.
Location of Scheyvaerts A. D.O. on the google maps. Address and contacts of Scheyvaerts A. D.O.

Andere gerelateerde bedrijven als come Scheyvaerts A. D.O. Scheyvaerts A. D.O.: FRANS SMITS | MAISON ROOS | PEUGEOT-GEMA | Kadoke | COOL TRAVEL

Other related companies as Scheyvaerts A. D.O.: FRANS SMITS | MAISON ROOS | PEUGEOT-GEMA | Kadoke | COOL TRAVEL

Scheyvaerts A. D.O. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scheyvaerts A. D.O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07306152343. Het bedrijf Scheyvaerts A. D.O. bevindt zich op het adres: Ringlaan 72; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 706,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in Scheyvaerts A. D.O. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scheyvaerts A. D.O. is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scheyvaerts A. D.O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scheyvaerts A. D.O., openstaande posities, locatie van Scheyvaerts A. D.O. op de kaart.

Scheyvaerts A. D.O. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scheyvaerts A. D.O., company assigned to the tax number BE07306152343. The company Scheyvaerts A. D.O. is located at the address: Ringlaan 72; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 706,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Osteopaths. Products created in Scheyvaerts A. D.O. were not found.
The main activity of Scheyvaerts A. D.O. is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Scheyvaerts A. D.O. is not available. You also can look at reviews of Scheyvaerts A. D.O., open positions, location of Scheyvaerts A. D.O. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scheyvaerts A. D.O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scheyvaerts A. D.O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scheyvaerts A. D.O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scheyvaerts A. D.O., employees, financial statistics.