Heyse Kristien (D.O.)

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Heyse Kristien (D.O.)
Private companiesLeather and Leather Products • Heyse Kristien (D.O.)

Contactgegevens Heyse Kristien (D.O.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heyse Kristien (D.O.): address, phone, fax, email, website, opening hours

Heyse Kristien (D.O.)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Joseph Lonckestraat 80; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 97 25 (+32-03 777 97 25) 03 777 97 25 (+32-03 777 97 25)

Fax (fax): 03 777 97 25 (+32-03 777 97 25) 03 777 97 25 (+32-03 777 97 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heyse Kristien (D.O.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heyse Kristien (D.O.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heyse Kristien (D.O.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heyse Kristien (D.O.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heyse Kristien (D.O.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heyse Kristien (D.O.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heyse Kristien (D.O.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heyse Kristien (D.O.)
Products information Heyse Kristien (D.O.)

BTW identificatienummer (tax): BE03869354248
Ondernemingsnummer: 5864196777
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Heyse Kristien (D.O.) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heyse Kristien (D.O.)
(Get full report from official database of BE for Heyse Kristien (D.O.))

Aanvulling soorten activiteiten voor Heyse Kristien (D.O.)
Addition kinds of activities for Heyse Kristien (D.O.)

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
20770000. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
27540603. Coupons: gravure printing | Coupons: gravure printing
36940100. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks
50930202. Non-ferro metalen schroot | Nonferrous metals scrap
51599910. Maïskalken | Corn husks

Werken bij Heyse Kristien (D.O.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heyse Kristien (D.O.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heyse Kristien (D.O.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heyse Kristien (D.O.). Looking for open vacancies in other companies

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

Zoek naar antwoorden van Heyse Kristien (D.O.) in sociale netwerken
Look for responds of Heyse Kristien (D.O.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heyse Kristien (D.O.). Laat een reactie achter voor Heyse Kristien (D.O.). Heyse Kristien (D.O.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heyse Kristien (D.O.). Leave a respond for Heyse Kristien (D.O.). Heyse Kristien (D.O.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heyse Kristien (D.O.) op de google maps. Adres en contacten Heyse Kristien (D.O.)
Location of Heyse Kristien (D.O.) on the google maps. Address and contacts of Heyse Kristien (D.O.)

Andere gerelateerde bedrijven als come Heyse Kristien (D.O.) Heyse Kristien (D.O.): KNABBEL & CO | NB Computers De Witte | CAROLINE DE TERWANGNE | ENASC ASBL | Meyers J

Other related companies as Heyse Kristien (D.O.): KNABBEL & CO | NB Computers De Witte | CAROLINE DE TERWANGNE | ENASC ASBL | Meyers J

Heyse Kristien (D.O.) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heyse Kristien (D.O.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03869354248. Het bedrijf Heyse Kristien (D.O.) bevindt zich op het adres: Joseph Lonckestraat 80; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in Heyse Kristien (D.O.) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heyse Kristien (D.O.) is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heyse Kristien (D.O.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heyse Kristien (D.O.), openstaande posities, locatie van Heyse Kristien (D.O.) op de kaart.

Heyse Kristien (D.O.) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heyse Kristien (D.O.), company assigned to the tax number BE03869354248. The company Heyse Kristien (D.O.) is located at the address: Joseph Lonckestraat 80; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Osteopaths. Products created in Heyse Kristien (D.O.) were not found.
The main activity of Heyse Kristien (D.O.) is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Heyse Kristien (D.O.) is not available. You also can look at reviews of Heyse Kristien (D.O.), open positions, location of Heyse Kristien (D.O.) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heyse Kristien (D.O.), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heyse Kristien (D.O.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heyse Kristien (D.O.), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heyse Kristien (D.O.), employees, financial statistics.