DEBROUX - STRUELENS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • DEBROUX - STRUELENS
Private companiesTransportation by Air • DEBROUX - STRUELENS

Contactgegevens DEBROUX - STRUELENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBROUX - STRUELENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBROUX - STRUELENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Lodelinsart 205; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 41 35 76; 071 42 10 93 (+32-071 41 35 76; 071 42 10 93) 071 41 35 76; 071 42 10 93 (+32-071 41 35 76; 071 42 10 93)

Fax (fax): 071 41 80 01 (+32-071 41 80 01) 071 41 80 01 (+32-071 41 80 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBROUX - STRUELENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBROUX - STRUELENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBROUX - STRUELENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBROUX - STRUELENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBROUX - STRUELENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBROUX - STRUELENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBROUX - STRUELENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBROUX - STRUELENS
Products information DEBROUX - STRUELENS

BTW identificatienummer (tax): BE04921295166
Ondernemingsnummer: 9875854492
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Physiotherapists

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBROUX - STRUELENS
(Get full report from official database of BE for DEBROUX - STRUELENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBROUX - STRUELENS
Addition kinds of activities for DEBROUX - STRUELENS

25220301. Kasten, kantoor: behalve hout | Cabinets, office: except wood
25310300. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards

Werken bij DEBROUX - STRUELENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBROUX - STRUELENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBROUX - STRUELENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBROUX - STRUELENS. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van DEBROUX - STRUELENS in sociale netwerken
Look for responds of DEBROUX - STRUELENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBROUX - STRUELENS. Laat een reactie achter voor DEBROUX - STRUELENS. DEBROUX - STRUELENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBROUX - STRUELENS. Leave a respond for DEBROUX - STRUELENS. DEBROUX - STRUELENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBROUX - STRUELENS op de google maps. Adres en contacten DEBROUX - STRUELENS
Location of DEBROUX - STRUELENS on the google maps. Address and contacts of DEBROUX - STRUELENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBROUX - STRUELENS DEBROUX - STRUELENS: COIFFURE CONCETTA | Heirman R | VEBO | Richel Haccourt SA | Leen Bakker nv NV

Other related companies as DEBROUX - STRUELENS: COIFFURE CONCETTA | Heirman R | VEBO | Richel Haccourt SA | Leen Bakker nv NV

DEBROUX - STRUELENS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBROUX - STRUELENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04921295166. Het bedrijf DEBROUX - STRUELENS bevindt zich op het adres: Chaussée de Lodelinsart 205; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Osteopaths. Lijst met producten zijn Physiotherapists.
De hoofdactiviteit van DEBROUX - STRUELENS is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBROUX - STRUELENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBROUX - STRUELENS, openstaande posities, locatie van DEBROUX - STRUELENS op de kaart.

DEBROUX - STRUELENS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBROUX - STRUELENS, company assigned to the tax number BE04921295166. The company DEBROUX - STRUELENS is located at the address: Chaussée de Lodelinsart 205; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Osteopaths. List of products are Physiotherapists.
The main activity of DEBROUX - STRUELENS is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBROUX - STRUELENS is not available. You also can look at reviews of DEBROUX - STRUELENS, open positions, location of DEBROUX - STRUELENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBROUX - STRUELENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBROUX - STRUELENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBROUX - STRUELENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBROUX - STRUELENS, employees, financial statistics.