Algemeen Centrum voor Osteopathie

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • Algemeen Centrum voor Osteopathie
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • Algemeen Centrum voor Osteopathie

Contactgegevens Algemeen Centrum voor Osteopathie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemeen Centrum voor Osteopathie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemeen Centrum voor Osteopathie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 34; 2390; Malle (Oostmalle), België

Telefoon (phone): 03 309 09 25 (+32-03 309 09 25) 03 309 09 25 (+32-03 309 09 25)

Fax (fax): +32 (51) 831-10-56 +32 (51) 831-10-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemeen Centrum voor Osteopathie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemeen Centrum voor Osteopathie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemeen Centrum voor Osteopathie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemeen Centrum voor Osteopathie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemeen Centrum voor Osteopathie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemeen Centrum voor Osteopathie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemeen Centrum voor Osteopathie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemeen Centrum voor Osteopathie
Products information Algemeen Centrum voor Osteopathie

BTW identificatienummer (tax): BE06643402099
Ondernemingsnummer: 6761779785
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 385,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Algemeen Centrum voor Osteopathie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemeen Centrum voor Osteopathie
(Get full report from official database of BE for Algemeen Centrum voor Osteopathie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemeen Centrum voor Osteopathie
Addition kinds of activities for Algemeen Centrum voor Osteopathie

651300. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
22840306. Spinning thread | Spinning thread
28690102. Amylalcohol | Amyl alcohol
39440603. Treinen en uitrusting, speelgoed: elektrisch en mechanisch | Trains and equipment, toy: electric and mechanical
39939907. Tekens, niet gemaakt in aangepaste teken schilderijen | Signs, not made in custom sign painting shops
84120000. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries

Werken bij Algemeen Centrum voor Osteopathie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemeen Centrum voor Osteopathie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemeen Centrum voor Osteopathie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemeen Centrum voor Osteopathie. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekdagen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van Algemeen Centrum voor Osteopathie in sociale netwerken
Look for responds of Algemeen Centrum voor Osteopathie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemeen Centrum voor Osteopathie. Laat een reactie achter voor Algemeen Centrum voor Osteopathie. Algemeen Centrum voor Osteopathie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemeen Centrum voor Osteopathie. Leave a respond for Algemeen Centrum voor Osteopathie. Algemeen Centrum voor Osteopathie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemeen Centrum voor Osteopathie op de google maps. Adres en contacten Algemeen Centrum voor Osteopathie
Location of Algemeen Centrum voor Osteopathie on the google maps. Address and contacts of Algemeen Centrum voor Osteopathie

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemeen Centrum voor Osteopathie Algemeen Centrum voor Osteopathie: DE KORTE VEST | JOHAN DECKERS | LA PETITE FADETTE | FRANZ CHEVALIER | Pierre S茅bastien (Atelier)

Other related companies as Algemeen Centrum voor Osteopathie: DE KORTE VEST | JOHAN DECKERS | LA PETITE FADETTE | FRANZ CHEVALIER | Pierre S茅bastien (Atelier)

Algemeen Centrum voor Osteopathie is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemeen Centrum voor Osteopathie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06643402099. Het bedrijf Algemeen Centrum voor Osteopathie bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 34; 2390; Malle (Oostmalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 385,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in Algemeen Centrum voor Osteopathie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemeen Centrum voor Osteopathie is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemeen Centrum voor Osteopathie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemeen Centrum voor Osteopathie, openstaande posities, locatie van Algemeen Centrum voor Osteopathie op de kaart.

Algemeen Centrum voor Osteopathie is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemeen Centrum voor Osteopathie, company assigned to the tax number BE06643402099. The company Algemeen Centrum voor Osteopathie is located at the address: Turnhoutsebaan 34; 2390; Malle (Oostmalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 385,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Osteopaths. Products created in Algemeen Centrum voor Osteopathie were not found.
The main activity of Algemeen Centrum voor Osteopathie is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemeen Centrum voor Osteopathie is not available. You also can look at reviews of Algemeen Centrum voor Osteopathie, open positions, location of Algemeen Centrum voor Osteopathie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemeen Centrum voor Osteopathie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemeen Centrum voor Osteopathie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemeen Centrum voor Osteopathie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemeen Centrum voor Osteopathie, employees, financial statistics.