De Prêtre Orthopaedics bvba

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • De Prêtre Orthopaedics bvba
Private companiesAmusement and Recreation Services • De Prêtre Orthopaedics bvba

Contactgegevens De Prêtre Orthopaedics bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Prêtre Orthopaedics bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Prêtre Orthopaedics bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 17-19; 1730; Asse, België

Telefoon (phone): 02 452 68 31; 02 452 78 74 (+32-02 452 68 31; 02 452 78 74) 02 452 68 31; 02 452 78 74 (+32-02 452 68 31; 02 452 78 74)

Fax (fax): +32 (69) 589-33-22 +32 (69) 589-33-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Prêtre Orthopaedics bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Prêtre Orthopaedics bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Prêtre Orthopaedics bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Prêtre Orthopaedics bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Prêtre Orthopaedics bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Prêtre Orthopaedics bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Prêtre Orthopaedics bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Prêtre Orthopaedics bvba
Products information De Prêtre Orthopaedics bvba

BTW identificatienummer (tax): BE05143493652
Ondernemingsnummer: 7778839111
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Truss-makers

Product categorie (product category): Orthopedists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Prêtre Orthopaedics bvba
(Get full report from official database of BE for De Prêtre Orthopaedics bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Prêtre Orthopaedics bvba
Addition kinds of activities for De Prêtre Orthopaedics bvba

224199. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
31110310. Rawhide | Rawhide
32720601. Betongewricht matrassen voor rivierversnelling | Concrete articulated mattresses for river revetment
38210119. Laboratoriumapparatuur voor de fysica, niet inbegrepen | Physics laboratory apparatus, nec
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores

Werken bij De Prêtre Orthopaedics bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Prêtre Orthopaedics bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Prêtre Orthopaedics bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Prêtre Orthopaedics bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • dakwerker (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Helpen en uitvoeren van dakwerken. Zowel platte als hellende daken. Werken met EPDM Leien leggen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van De Prêtre Orthopaedics bvba in sociale netwerken
Look for responds of De Prêtre Orthopaedics bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Prêtre Orthopaedics bvba. Laat een reactie achter voor De Prêtre Orthopaedics bvba. De Prêtre Orthopaedics bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Prêtre Orthopaedics bvba. Leave a respond for De Prêtre Orthopaedics bvba. De Prêtre Orthopaedics bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Prêtre Orthopaedics bvba op de google maps. Adres en contacten De Prêtre Orthopaedics bvba
Location of De Prêtre Orthopaedics bvba on the google maps. Address and contacts of De Prêtre Orthopaedics bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come De Prêtre Orthopaedics bvba De Prêtre Orthopaedics bvba: EDWIG VAN DER BEEKEN | Guyaux J | FOLIEKE | BMW-NIHANT | Algemene Schilderwerken A.S.M.K. BVBA

Other related companies as De Prêtre Orthopaedics bvba: EDWIG VAN DER BEEKEN | Guyaux J | FOLIEKE | BMW-NIHANT | Algemene Schilderwerken A.S.M.K. BVBA

De Prêtre Orthopaedics bvba is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Prêtre Orthopaedics bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05143493652. Het bedrijf De Prêtre Orthopaedics bvba bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 17-19; 1730; Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Orthopedists. Lijst met producten zijn Truss-makers.
De hoofdactiviteit van De Prêtre Orthopaedics bvba is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Prêtre Orthopaedics bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Prêtre Orthopaedics bvba, openstaande posities, locatie van De Prêtre Orthopaedics bvba op de kaart.

De Prêtre Orthopaedics bvba is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Prêtre Orthopaedics bvba, company assigned to the tax number BE05143493652. The company De Prêtre Orthopaedics bvba is located at the address: Nieuwstraat 17-19; 1730; Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Orthopedists. List of products are Truss-makers.
The main activity of De Prêtre Orthopaedics bvba is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Prêtre Orthopaedics bvba is not available. You also can look at reviews of De Prêtre Orthopaedics bvba, open positions, location of De Prêtre Orthopaedics bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Prêtre Orthopaedics bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Prêtre Orthopaedics bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Prêtre Orthopaedics bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Prêtre Orthopaedics bvba, employees, financial statistics.