A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L

Contactgegevens A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Catoire 27; 6533; Thuin (Biercée), België

Telefoon (phone): 071 59 53 33 (+32-071 59 53 33) 071 59 53 33 (+32-071 59 53 33)

Fax (fax): +32 (86) 858-24-35 +32 (86) 858-24-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L
Products information A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L

BTW identificatienummer (tax): BE07888427734
Ondernemingsnummer: 9251556396
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Orthopedists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L
(Get full report from official database of BE for A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L
Addition kinds of activities for A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L

078100. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
515302. Veldbonen | Field beans
769920. Diensten aanpassen | Customizing services
10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
24991301. Briketten, zaagsel of bagasse: non-petroleumbinder | Briquettes, sawdust or bagasse: nonpetroleum binder
27969904. Etsen op koper, staal, hout of rubber: drukplaten | Etching on copper, steel, wood, or rubber: printing plates
28650105. azobenzeen | Azobenzene
34290403. Schijven, metaal | Pulleys, metal
34940102. Uitbreidingsverbindingen, buis | Expansion joints, pipe
38230406. Data loggers, industriële proces type | Data loggers, industrial process type

Werken bij A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L in sociale netwerken
Look for responds of A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L. Laat een reactie achter voor A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L. A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L. Leave a respond for A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L. A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L op de google maps. Adres en contacten A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L
Location of A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L on the google maps. Address and contacts of A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L: TAVERNE PICASSO | Coiffure Aline | JACQUES LAURENT | Van Campenhout E | Dessoubrie

Other related companies as A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L: TAVERNE PICASSO | Coiffure Aline | JACQUES LAURENT | Van Campenhout E | Dessoubrie

A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07888427734. Het bedrijf A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L bevindt zich op het adres: Rue Catoire 27; 6533; Thuin (Biercée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Orthopedists. Producten gemaakt in A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, openstaande posities, locatie van A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, company assigned to the tax number BE07888427734. The company A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L is located at the address: Rue Catoire 27; 6533; Thuin (Biercée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Orthopedists. Products created in A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L were not found.
The main activity of A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L is not available. You also can look at reviews of A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, open positions, location of A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.R.E.A.C. ORTHO-BRASSEUR J-L, employees, financial statistics.