SarCo-DeCors International S.A.

Contactgegevens SarCo-DeCors International S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SarCo-DeCors International S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SarCo-DeCors International S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Poire D'Or 18.Zone Indust 7033 Cuesmes, België

Telefoon (phone): 65 (+32-65) 65 (+32-65)

Fax (fax): 65 (+32-65) 65 (+32-65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SarCo-DeCors International S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SarCo-DeCors International S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SarCo-DeCors International S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SarCo-DeCors International S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SarCo-DeCors International S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SarCo-DeCors International S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SarCo-DeCors International S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SarCo-DeCors International S.A.
Products information SarCo-DeCors International S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06987548828
Ondernemingsnummer: 9387786865
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Ornaments for graves

Product categorie (product category): Ornaments For Graves

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SarCo-DeCors International S.A.
(Get full report from official database of BE for SarCo-DeCors International S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SarCo-DeCors International S.A.
Addition kinds of activities for SarCo-DeCors International S.A.

14999902. Asbestmijn | Asbestos mining
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment

Werken bij SarCo-DeCors International S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SarCo-DeCors International S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SarCo-DeCors International S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SarCo-DeCors International S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

    Regio: Regio Namen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van SarCo-DeCors International S.A. in sociale netwerken
Look for responds of SarCo-DeCors International S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SarCo-DeCors International S.A.. Laat een reactie achter voor SarCo-DeCors International S.A.. SarCo-DeCors International S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SarCo-DeCors International S.A.. Leave a respond for SarCo-DeCors International S.A.. SarCo-DeCors International S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SarCo-DeCors International S.A. op de google maps. Adres en contacten SarCo-DeCors International S.A.
Location of SarCo-DeCors International S.A. on the google maps. Address and contacts of SarCo-DeCors International S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come SarCo-DeCors International S.A. SarCo-DeCors International S.A.: MUYS | Herman L | TUIMELOOR | P & P Budget Events | Burhin J

Other related companies as SarCo-DeCors International S.A.: MUYS | Herman L | TUIMELOOR | P & P Budget Events | Burhin J

SarCo-DeCors International S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SarCo-DeCors International S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06987548828. Het bedrijf SarCo-DeCors International S.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Poire D'Or 18.Zone Indust 7033 Cuesmes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ornaments For Graves. Lijst met producten zijn Ornaments for graves.
De hoofdactiviteit van SarCo-DeCors International S.A. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SarCo-DeCors International S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SarCo-DeCors International S.A., openstaande posities, locatie van SarCo-DeCors International S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SarCo-DeCors International S.A. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SarCo-DeCors International S.A., company assigned to the tax number BE06987548828. The company SarCo-DeCors International S.A. is located at the address: Rue de la Poire D'Or 18.Zone Indust 7033 Cuesmes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ornaments For Graves. List of products are Ornaments for graves.
The main activity of SarCo-DeCors International S.A. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SarCo-DeCors International S.A. is not available. You also can look at reviews of SarCo-DeCors International S.A., open positions, location of SarCo-DeCors International S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SarCo-DeCors International S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SarCo-DeCors International S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SarCo-DeCors International S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SarCo-DeCors International S.A., employees, financial statistics.