Boeynaems & Zonen

Contactgegevens Boeynaems & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boeynaems & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boeynaems & Zonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hermansstraat 19; 2570; Duffel, België

Telefoon (phone): 015 30 61 93 (+32-015 30 61 93) 015 30 61 93 (+32-015 30 61 93)

Fax (fax): 015 30 61 99 (+32-015 30 61 99) 015 30 61 99 (+32-015 30 61 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boeynaems & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boeynaems & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boeynaems & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boeynaems & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boeynaems & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boeynaems & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boeynaems & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boeynaems & Zonen
Products information Boeynaems & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE01579528808
Ondernemingsnummer: 6693389892
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 765,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Windows; Aluminium - Constructions; Verandas

Product categorie (product category): Ornamental shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boeynaems & Zonen
(Get full report from official database of BE for Boeynaems & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boeynaems & Zonen
Addition kinds of activities for Boeynaems & Zonen

144201. Zandwinning | Sand mining
449901. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
01739908. Walnotenbos | Walnut grove
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
30690901. Erasers: rubber, of rubber en schuur gecombineerd | Erasers: rubber, or rubber and abrasive combined
35420501. Beaders, metaal (machines) | Beaders, metal (machines)
83220502. Familie locatie service | Family location service

Werken bij Boeynaems & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boeynaems & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boeynaems & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boeynaems & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Boeynaems & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Boeynaems & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boeynaems & Zonen. Laat een reactie achter voor Boeynaems & Zonen. Boeynaems & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boeynaems & Zonen. Leave a respond for Boeynaems & Zonen. Boeynaems & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boeynaems & Zonen op de google maps. Adres en contacten Boeynaems & Zonen
Location of Boeynaems & Zonen on the google maps. Address and contacts of Boeynaems & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Boeynaems & Zonen Boeynaems & Zonen: DRANKHANDEL ROOSEN | OFFICE R?GIONAL | IDEAL CONSTRUCTION | BASE TECHNOLOGIES BVBA | GARAGE VAN DOOREN

Other related companies as Boeynaems & Zonen: DRANKHANDEL ROOSEN | OFFICE R?GIONAL | IDEAL CONSTRUCTION | BASE TECHNOLOGIES BVBA | GARAGE VAN DOOREN

Boeynaems & Zonen is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boeynaems & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01579528808. Het bedrijf Boeynaems & Zonen bevindt zich op het adres: Hermansstraat 19; 2570; Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 765,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ornamental shutters. Lijst met producten zijn Windows; Aluminium - Constructions; Verandas.
De hoofdactiviteit van Boeynaems & Zonen is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boeynaems & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boeynaems & Zonen, openstaande posities, locatie van Boeynaems & Zonen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boeynaems & Zonen is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boeynaems & Zonen, company assigned to the tax number BE01579528808. The company Boeynaems & Zonen is located at the address: Hermansstraat 19; 2570; Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 765,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ornamental shutters. List of products are Windows; Aluminium - Constructions; Verandas.
The main activity of Boeynaems & Zonen is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Boeynaems & Zonen is not available. You also can look at reviews of Boeynaems & Zonen, open positions, location of Boeynaems & Zonen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boeynaems & Zonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boeynaems & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boeynaems & Zonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boeynaems & Zonen, employees, financial statistics.