V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP

Contactgegevens V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE KIEVITSTRAAT 74; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32316268 32316268

Fax (fax): +32 (53) 563-42-55 +32 (53) 563-42-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP
Products information V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE04932281494
Ondernemingsnummer: 5922973632
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Associations: Scouts.. Types d'Articles: Equipement de Camping.

Product categorie (product category): Organisations and associations. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP
(Get full report from official database of BE for V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP
Addition kinds of activities for V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP

782200. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
23949901. Luchtkussens en matrassen, canvas | Air cushions and mattresses, canvas
28939902. Gravure inkt | Gravure ink
32810402. Schakelborden, leisteen | Switchboard panels, slate
34440300. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
38290214. Regenmeters | Rain gauges
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded
86419906. Zingende samenleving | Singing society

Werken bij V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP in sociale netwerken
Look for responds of V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP. Laat een reactie achter voor V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP. V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP. Leave a respond for V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP. V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP op de google maps. Adres en contacten V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP
Location of V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP on the google maps. Address and contacts of V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP: Van Gucht A | JEAN-MARIE GRANDMONT | BODESSON | Dufrane S.P.R.L. | RUDY VANDENBUSSCHE

Other related companies as V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP: Van Gucht A | JEAN-MARIE GRANDMONT | BODESSON | Dufrane S.P.R.L. | RUDY VANDENBUSSCHE

V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04932281494. Het bedrijf V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP bevindt zich op het adres: LANGE KIEVITSTRAAT 74; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 737,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisations and associations. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Associations: Scouts.. Types d'Articles: Equipement de Camping..
De hoofdactiviteit van V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, openstaande posities, locatie van V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP op de kaart.

V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, company assigned to the tax number BE04932281494. The company V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP is located at the address: LANGE KIEVITSTRAAT 74; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 737,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisations and associations. Articles de camping and de sport. List of products are Associations: Scouts.. Types d'Articles: Equipement de Camping..
The main activity of V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP is not available. You also can look at reviews of V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, open positions, location of V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.V.K.S.M. SCOUTSSHOP, employees, financial statistics.