WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER

Contactgegevens WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE A VERMEYLEN 1B42; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32192633 32192633

Fax (fax): +32 (19) 135-81-14 +32 (19) 135-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER
Products information WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER

BTW identificatienummer (tax): BE08633850097
Ondernemingsnummer: 1148590087
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Associations: Organisations de Conservation de la Nature.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER
(Get full report from official database of BE for WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER
Addition kinds of activities for WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER

345201. Pins | Pins
22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
24269904. Parketvloer, hardhout | Parquet flooring, hardwood
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
57229903. Naaimachines | Sewing machines

Werken bij WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Keukenhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOEP+

    Type: Flexijob

    Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER in sociale netwerken
Look for responds of WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER. Laat een reactie achter voor WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER. WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER. Leave a respond for WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER. WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER op de google maps. Adres en contacten WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER
Location of WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER on the google maps. Address and contacts of WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER: MICHEL TOMMELIN | LABO TV | VAN ELEWIJCK VERZEK.KANTOOR NV | Vander Elst F | Target Events & Promotion SA

Other related companies as WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER: MICHEL TOMMELIN | LABO TV | VAN ELEWIJCK VERZEK.KANTOOR NV | Vander Elst F | Target Events & Promotion SA

WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633850097. Het bedrijf WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER bevindt zich op het adres: AVENUE A VERMEYLEN 1B42; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Organisations de Conservation de la Nature..
De hoofdactiviteit van WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, openstaande posities, locatie van WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER op de kaart.

WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, company assigned to the tax number BE08633850097. The company WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER is located at the address: AVENUE A VERMEYLEN 1B42; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Organisations de Conservation de la Nature..
The main activity of WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER is not available. You also can look at reviews of WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, open positions, location of WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKGROEP NATUURBEHOUD LINKEROEVER, employees, financial statistics.