VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS
Private companiesMotor Freight Transportation • VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS

Contactgegevens VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 0; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35422662 (+32-35422662) 35422662 (+32-35422662)

Fax (fax): +32 (84) 864-81-36 +32 (84) 864-81-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS
Products information VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS

BTW identificatienummer (tax): BE01865447998
Ondernemingsnummer: 1469665527
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS
(Get full report from official database of BE for VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS
Addition kinds of activities for VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS

2323. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
33569901. Batterij metaal | Battery metal
36210109. Fase of roterende omzetters (elektrische apparatuur) | Phase or rotary converters (electrical equipment)
50849914. Recycling machines en uitrusting | Recycling machinery and equipment
95110100. Milieuagentschappen | Environmental agencies

Werken bij VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS in sociale netwerken
Look for responds of VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS. Laat een reactie achter voor VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS. VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS. Leave a respond for VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS. VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS op de google maps. Adres en contacten VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS
Location of VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS on the google maps. Address and contacts of VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS: DECROP & ZN | CO-SPRINT | Hoekske('t) | V.C. ATH?NA | CAFMEYER AMEUBLEMENT

Other related companies as VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS: DECROP & ZN | CO-SPRINT | Hoekske('t) | V.C. ATH?NA | CAFMEYER AMEUBLEMENT

VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01865447998. Het bedrijf VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 0; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 290,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, openstaande posities, locatie van VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS op de kaart.

VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, company assigned to the tax number BE01865447998. The company VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS is located at the address: WATERSTRAAT 0; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 290,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS is not available. You also can look at reviews of VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, open positions, location of VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VVKSM 31° SINT-LUTGARDIS, employees, financial statistics.