SINT-AUGUSTINUSSCOUTS

Contactgegevens SINT-AUGUSTINUSSCOUTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-AUGUSTINUSSCOUTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-AUGUSTINUSSCOUTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GORSEMWEG 194; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11687430 (+32-11687430) 11687430 (+32-11687430)

Fax (fax): +32 (71) 595-61-44 +32 (71) 595-61-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-AUGUSTINUSSCOUTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-AUGUSTINUSSCOUTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-AUGUSTINUSSCOUTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-AUGUSTINUSSCOUTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-AUGUSTINUSSCOUTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-AUGUSTINUSSCOUTS
Products information SINT-AUGUSTINUSSCOUTS

BTW identificatienummer (tax): BE09330657958
Ondernemingsnummer: 6487121582
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-AUGUSTINUSSCOUTS
(Get full report from official database of BE for SINT-AUGUSTINUSSCOUTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-AUGUSTINUSSCOUTS
Addition kinds of activities for SINT-AUGUSTINUSSCOUTS

359901. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
20770102. Veermaaltijd, behalve als diervoeder | Feather meal, except as animal feed
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
35450214. Schroefwerktuigen (gereedschapstoebehoren) | Threading tools (machine tool accessories)
38120500. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
38269912. Perimeters (optische instrumenten) | Perimeters (optical instruments)

Werken bij SINT-AUGUSTINUSSCOUTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-AUGUSTINUSSCOUTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-AUGUSTINUSSCOUTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-AUGUSTINUSSCOUTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van SINT-AUGUSTINUSSCOUTS in sociale netwerken
Look for responds of SINT-AUGUSTINUSSCOUTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-AUGUSTINUSSCOUTS. Laat een reactie achter voor SINT-AUGUSTINUSSCOUTS. SINT-AUGUSTINUSSCOUTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-AUGUSTINUSSCOUTS. Leave a respond for SINT-AUGUSTINUSSCOUTS. SINT-AUGUSTINUSSCOUTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-AUGUSTINUSSCOUTS op de google maps. Adres en contacten SINT-AUGUSTINUSSCOUTS
Location of SINT-AUGUSTINUSSCOUTS on the google maps. Address and contacts of SINT-AUGUSTINUSSCOUTS

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-AUGUSTINUSSCOUTS SINT-AUGUSTINUSSCOUTS: SNEL GRAFICS | Ter Rozen | RECMA SCRL | LIBRAIRIE LA PAPERASSE | MAGNETTE J. & L. & R.

Other related companies as SINT-AUGUSTINUSSCOUTS: SNEL GRAFICS | Ter Rozen | RECMA SCRL | LIBRAIRIE LA PAPERASSE | MAGNETTE J. & L. & R.

SINT-AUGUSTINUSSCOUTS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09330657958. Het bedrijf SINT-AUGUSTINUSSCOUTS bevindt zich op het adres: GORSEMWEG 194; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van SINT-AUGUSTINUSSCOUTS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-AUGUSTINUSSCOUTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, openstaande posities, locatie van SINT-AUGUSTINUSSCOUTS op de kaart.

SINT-AUGUSTINUSSCOUTS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, company assigned to the tax number BE09330657958. The company SINT-AUGUSTINUSSCOUTS is located at the address: GORSEMWEG 194; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of SINT-AUGUSTINUSSCOUTS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-AUGUSTINUSSCOUTS is not available. You also can look at reviews of SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, open positions, location of SINT-AUGUSTINUSSCOUTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-AUGUSTINUSSCOUTS, employees, financial statistics.