RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND

Contactgegevens RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 93; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87554872 (+32-87554872) 87554872 (+32-87554872)

Fax (fax): +32 (87) 866-77-78 +32 (87) 866-77-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND
Products information RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND

BTW identificatienummer (tax): BE07992248535
Ondernemingsnummer: 1596832275
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND
(Get full report from official database of BE for RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND
Addition kinds of activities for RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND

144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
20829900. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's
50990204. Logboeken, gebogen banden, posten en palen | Logs, hewn ties, posts, and poles
51729903. Kerosine | Kerosene
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent

Werken bij RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND in sociale netwerken
Look for responds of RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND. Laat een reactie achter voor RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND. RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND. Leave a respond for RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND. RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND op de google maps. Adres en contacten RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND
Location of RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND on the google maps. Address and contacts of RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND

Andere gerelateerde bedrijven als come RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND: Delphine | SCHEERLINCK-DEBOEL | JO?LLE SAUSSEZ | MUS?E NATURE & JOUET | K.V.L.

Other related companies as RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND: Delphine | SCHEERLINCK-DEBOEL | JO?LLE SAUSSEZ | MUS?E NATURE & JOUET | K.V.L.

RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07992248535. Het bedrijf RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 93; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 530,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, openstaande posities, locatie van RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND op de kaart.

RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, company assigned to the tax number BE07992248535. The company RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND is located at the address: RUE NEUVE 93; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 530,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND is not available. You also can look at reviews of RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, open positions, location of RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAT DEUTSCHSPRACH. JUGEND, employees, financial statistics.