M.J.T. ESPACES JEUNES

Contactgegevens M.J.T. ESPACES JEUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J.T. ESPACES JEUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J.T. ESPACES JEUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ALLI?S 2; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71208670 (+32-71208670) 71208670 (+32-71208670)

Fax (fax): +32 (15) 349-50-92 +32 (15) 349-50-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J.T. ESPACES JEUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J.T. ESPACES JEUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J.T. ESPACES JEUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J.T. ESPACES JEUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J.T. ESPACES JEUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J.T. ESPACES JEUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J.T. ESPACES JEUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J.T. ESPACES JEUNES
Products information M.J.T. ESPACES JEUNES

BTW identificatienummer (tax): BE06392364501
Ondernemingsnummer: 7985107421
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J.T. ESPACES JEUNES
(Get full report from official database of BE for M.J.T. ESPACES JEUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J.T. ESPACES JEUNES
Addition kinds of activities for M.J.T. ESPACES JEUNES

265302. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
14299901. Boulder, verpletterd en gebroken-steengroeven | Boulder, crushed and broken-quarrying
36740102. Diodes, vaste toestand (germanium, silicium, enz.) | Diodes, solid state (germanium, silicon, etc.)
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
51590600. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
80490100. Voedingsspecialist | Nutrition specialist

Werken bij M.J.T. ESPACES JEUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J.T. ESPACES JEUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J.T. ESPACES JEUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J.T. ESPACES JEUNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • thuishulp (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    thuishulp i.k.v. dienstencheques in REGIO WORTEGEM-PETEGEM en ANZEGEM bij DCO Kluisbergen vzw

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

Zoek naar antwoorden van M.J.T. ESPACES JEUNES in sociale netwerken
Look for responds of M.J.T. ESPACES JEUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J.T. ESPACES JEUNES. Laat een reactie achter voor M.J.T. ESPACES JEUNES. M.J.T. ESPACES JEUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J.T. ESPACES JEUNES. Leave a respond for M.J.T. ESPACES JEUNES. M.J.T. ESPACES JEUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J.T. ESPACES JEUNES op de google maps. Adres en contacten M.J.T. ESPACES JEUNES
Location of M.J.T. ESPACES JEUNES on the google maps. Address and contacts of M.J.T. ESPACES JEUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J.T. ESPACES JEUNES M.J.T. ESPACES JEUNES: Claeys BVBA | ELIE DELAMEILLIEURE | FA. DE PAEPE | IRMIEN VLASSAK | creyel

Other related companies as M.J.T. ESPACES JEUNES: Claeys BVBA | ELIE DELAMEILLIEURE | FA. DE PAEPE | IRMIEN VLASSAK | creyel

M.J.T. ESPACES JEUNES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J.T. ESPACES JEUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06392364501. Het bedrijf M.J.T. ESPACES JEUNES bevindt zich op het adres: AVENUE DES ALLI?S 2; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van M.J.T. ESPACES JEUNES is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J.T. ESPACES JEUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J.T. ESPACES JEUNES, openstaande posities, locatie van M.J.T. ESPACES JEUNES op de kaart.

M.J.T. ESPACES JEUNES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J.T. ESPACES JEUNES, company assigned to the tax number BE06392364501. The company M.J.T. ESPACES JEUNES is located at the address: AVENUE DES ALLI?S 2; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Groupes & Mouvements de Jeunesse..
The main activity of M.J.T. ESPACES JEUNES is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J.T. ESPACES JEUNES is not available. You also can look at reviews of M.J.T. ESPACES JEUNES, open positions, location of M.J.T. ESPACES JEUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J.T. ESPACES JEUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J.T. ESPACES JEUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J.T. ESPACES JEUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J.T. ESPACES JEUNES, employees, financial statistics.