M.J. ST.WALBURGE

Contactgegevens M.J. ST.WALBURGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. ST.WALBURGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. ST.WALBURGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-WALBURGE 71; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42264328 (+32-42264328) 42264328 (+32-42264328)

Fax (fax): +32 (4) 523-16-45 +32 (4) 523-16-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. ST.WALBURGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. ST.WALBURGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. ST.WALBURGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. ST.WALBURGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. ST.WALBURGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. ST.WALBURGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. ST.WALBURGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. ST.WALBURGE
Products information M.J. ST.WALBURGE

BTW identificatienummer (tax): BE02497711181
Ondernemingsnummer: 5281372070
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. ST.WALBURGE
(Get full report from official database of BE for M.J. ST.WALBURGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. ST.WALBURGE
Addition kinds of activities for M.J. ST.WALBURGE

671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
07230200. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
31510000. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
39149905. Holgware, NSK | Hollowware, nsk
50440103. Kassa's | Cash registers
55310102. Automotive accessoires | Automotive accessories
59320201. Kunstvoorwerpen, antiek | Art objects, antique
79990301. Handbalvelden, niet-lidmaatschap | Handball courts, non-membership

Werken bij M.J. ST.WALBURGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. ST.WALBURGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. ST.WALBURGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. ST.WALBURGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • STUDENTENJOB : VERKOOP VAN KAAS- EN ZUIVELPRODUCTEN (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te hartje Brussel zijn we op zoek naar een student(e) die op zondag versterking kan komen bieden op de markt. bedienen van klanten inpakken van product kassawerk

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van M.J. ST.WALBURGE in sociale netwerken
Look for responds of M.J. ST.WALBURGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. ST.WALBURGE. Laat een reactie achter voor M.J. ST.WALBURGE. M.J. ST.WALBURGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. ST.WALBURGE. Leave a respond for M.J. ST.WALBURGE. M.J. ST.WALBURGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. ST.WALBURGE op de google maps. Adres en contacten M.J. ST.WALBURGE
Location of M.J. ST.WALBURGE on the google maps. Address and contacts of M.J. ST.WALBURGE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. ST.WALBURGE M.J. ST.WALBURGE: UNIVER-SPORT NV | De Keersmaecker | Atelier Van Geffen BVBA | C. SEYNNAEVE | MARTIN DE JONGHE

Other related companies as M.J. ST.WALBURGE: UNIVER-SPORT NV | De Keersmaecker | Atelier Van Geffen BVBA | C. SEYNNAEVE | MARTIN DE JONGHE

M.J. ST.WALBURGE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. ST.WALBURGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02497711181. Het bedrijf M.J. ST.WALBURGE bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-WALBURGE 71; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 458,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van M.J. ST.WALBURGE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. ST.WALBURGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. ST.WALBURGE, openstaande posities, locatie van M.J. ST.WALBURGE op de kaart.

M.J. ST.WALBURGE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. ST.WALBURGE, company assigned to the tax number BE02497711181. The company M.J. ST.WALBURGE is located at the address: RUE SAINTE-WALBURGE 71; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 458,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of M.J. ST.WALBURGE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. ST.WALBURGE is not available. You also can look at reviews of M.J. ST.WALBURGE, open positions, location of M.J. ST.WALBURGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. ST.WALBURGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. ST.WALBURGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. ST.WALBURGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. ST.WALBURGE, employees, financial statistics.