ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE
Private companiesTransportation Services • ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE

Contactgegevens ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GENLEAU 43; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26332809 (+32-26332809) 26332809 (+32-26332809)

Fax (fax): +32 (57) 588-86-66 +32 (57) 588-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE
Products information ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE

BTW identificatienummer (tax): BE04714752197
Ondernemingsnummer: 1390014648
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE
(Get full report from official database of BE for ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE
Addition kinds of activities for ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE

331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
01610408. Endive boerderij | Endive farm
10440101. Open pit zilveren mijnbouw | Open pit silver mining
24310202. Jaloezieën, glas, houten frame | Jalousies, glass, wood frame
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
37289911. Zit-ejector apparaten, vliegtuigen | Seat ejector devices, aircraft
39110000. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen

Werken bij ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

Zoek naar antwoorden van ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE. Laat een reactie achter voor ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE. ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE. Leave a respond for ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE. ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE op de google maps. Adres en contacten ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE
Location of ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE on the google maps. Address and contacts of ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE: COIFFURE ANNIE | VRANCKEN | Guillaume (Carrosserie) | JANSSENS ERIC | K. STEENACKERS

Other related companies as ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE: COIFFURE ANNIE | VRANCKEN | Guillaume (Carrosserie) | JANSSENS ERIC | K. STEENACKERS

ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04714752197. Het bedrijf ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE bevindt zich op het adres: RUE DE GENLEAU 43; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, openstaande posities, locatie van ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE op de kaart.

ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, company assigned to the tax number BE04714752197. The company ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE is located at the address: RUE DE GENLEAU 43; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE is not available. You also can look at reviews of ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, open positions, location of ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS D'EXPRESSION DE LASNE, employees, financial statistics.